Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Dobrodružný
  • Krimi

Recenze (101)

plakát

Závrať (2009) 

žádný zázrak, ječení nevýrazný záporák a lidi co jednají úplně mimo realitu

plakát

Večírek (1968) 

pekelně ulítlá záležitost

plakát

Silnější než oheň (2007) 

žádný zázrak. Film je uhlazený, ústřední dvojice přežije vše, i když by se s nimi v reálu moc nemazali... no ale nebyla to katastrofa jako jiné nové ruské válečné "skvosty"

plakát

Dr. No (1962) 

craig je craig, connery je BOND

plakát

Tři mušketýři (1973) 

každopádně nejlepší zpracování jaké jsem kdy viděl, a taky nejvtipnější

plakát

Vikingové z Brna (2009) (TV film) odpad!

tak tento rádoby dokument je opravdu srašlivý. Já jen doufám, že otázka, která v něm padla o hákovém kříži - symbolu nacismu byla myšlena pouze jako berlička k osvětlení problematiky pro tupé diváky. Pokud ne tak si myslím že by se měl autor zamyslet, protože když chci točit dokumetn tak bych si měl alespoň nějaké základní fakta o problematice zjistit, Velmi tendenčně zaměřené autor se pořád snaží "vikingy" dávat do škatulky extrémní pravice. A jinak nuda. Krom záběrů na bitvu re-enactorů sředověku. Což by ovšem dokázal natočit každý z kdejaké rekonstrukce, na které kdy byl. Myslím že pokud někdo zapůjčí technické vybavení, udělám lepší dokument :-)

plakát

Uloupená hranice (1947) 

každopádně zajímavý film, naštěstí neháže všechny němce do jednoho pytle, což se musí ocenit...

plakát

Útok z hlubin (1999) 

klišé jedno za druhým... a likvidace žraloka pomocí harpuny se střelným prachem... no soudě podle výbuchu by v té harpuně toho prachu muselo být alespoň půltuny... a ne z dvou světlicovek... taky žraloci mají pbač grimasy a pohyby jako z Finding Nemo :-) prostě opravdu žádný zázrak

plakát

Landův lektvar lásky (2009) (TV film) odpad!

Tak tohle byla síla... musel jsem to zhlédnout dvakrát abych se ujistil o některých částech... . Nejsou věci okolo Landy divné? A tudíž je to podle autorky nebezpečné, a důvod? Nerozumí tomu co on chce říst... . Super, všechno čemu nerozumím je nebzpečné, takže astrofyzika, vyšší matematika atd atd :-) Dokument je prostě opravdu silně protilandovský, vůbec nic neukazuje, omýlá jenom pořád ty stejné věci - Landa je falešný mesiáš, lidi kolem něj jsou nebezpeční tím jak za ním jdou, dokonce nosí i obsidiány... no hrůza. ´Překvapuje mne, že někdo kdo točí film o bývalém skinhedovi, a kdo se snaží ho usvědči z extrémisických názorů si ani nezjistí, že čeští náckové neužívají fašistickou symboliku (už jse na nějaké jejich akci viděli snopy obilí?) ale nacistické symboly. Jen několik vět z dokumentu:autorka dokumentu: "Brno je malý město, přijíždí sem Daniel Landa, do národního divadla, je to obestřeno tajemstvím, kolem něj jsou lidé, kteří vytahují z kapes obsidiány..." (Brno je velkoměsto podle demografických měřítek, škoda že to hloupá paní s hrdým označením režisérka neví, a ještě si za touto debilitou stojí viz: brno má 400 tisíc obyvatel (po praze, kterou teda Onderka pořád nazývá krajem, ale budiž) - aha ak to asi nebude největší město v republice )"; vidím tady pokus o utvoření něčeho jako Zlatý drak. Každopád ně dokument nic neříká, nad ničím se nezamýšlí. Opravdu sranec. Pokud ČT hodlá točit pořady na této úrovni, pak myslím že by měla být zrušena a ušetřené peníze by jsme mohli darovat třeba na toulavé psi a kočky, a svět by byl ihned o něco lepší místo :-)

plakát

Ovečka Shaun (2007) (seriál) 

největší zážitek s infantilním pořadem jaký jsem kdy měl :-)