Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (322)

plakát

Pátrání (2018) 

Neoriginální příběh, originální zpracování. Nenudí. Škoda, že ten závěr prostě není trochu víc promyšlený.

plakát

Sněhulák (2017) 

OBROVSKÉ ZKLAMÁNÍ. Naprosto nevyužitý potenciál svělé knihy, chaos v ději i postavách, tajemná ani děsivá atmosféra nikde, hudba krutě mimo očekávanou náladu filmu. strášné, nikdy více netřeba vidět.

plakát

Učitelka (2016) 

Hvězda navíc za velké překvapení (což je u mě a čekého filmu o to větší šok). Skvěle budovaná atmosféra, neokoukaní herci, parádní divácký zážitek. Konec mě sice lehce zklamal, ale zážitek mi to nezkazilo.

plakát

Láska na kari (2014) 

O čem ten film vlastně byl? Co si z něj mám jako divák odnést? Je to tak tak vymazlený a přeslazený kýč, pro mě osobně za hranicí snesitelnosti. Nemohl jsem se dočkat konce. Takže toto už nikdy více, děkuji.

plakát

Ledové království (2013) 

Velké zklamání. Zpívané pasáže jsou bohužel časté a navíc silně trapné. Nechybělo moc k předčasnému vypnutí filmu.

plakát

Mise na Mars (2000) 

Děj je chvílemi děravý, jindy zajímavý. Ale ten konec, to je tragicky hrozné.

plakát

Raubíř Ralf (2012) 

Animovaná komedie s naprosto originálním nápadem? To přece není možné. Tento film není jen o pár dobrých hláškách, ten je užasnej úplně celej.

plakát

Noe (2014) 

Filmy D. Aronofskeho prostě můžu a hudební složka jeho filmů je naprosto úžasná. Počáteční skepse byla po první pomalejší půlhodině pryč a audio-vizuální nálož zbytku filmu byla neskutečná. Našel bych nudnější místa a scény, některé by ve filmu být rozhodně nemusely. Ale film jako celek jsem si hodně užil a zážitek neskončil ihned po opuštění kinosálu. 80% si film zaslouží.