Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Horor
  • Thriller

Recenze (29)

plakát

South Park: Joining the Panderverse (2023) (TV film) 

Bohužel... nepřišlo mi to vtipné, mám rad satiru, ale zde pouze poukazují na úpad kinematografie, který ani South Park nezmění a na tom není nic k smíchu.

plakát

V žoldu smrti (2022) 

Chtěl jsem sepsat víc, ale naprosto souhlasim s komentářem Ouwena. Ze již na toto téma máme spousty filmu? Určitě, ale film působil velice realne. Za mě 4 a půl.

plakát

Room (2015) 

Každý kdo tomuhle snímku dá méně než 5 hvězd... Každou hvězdu zdvojnásobte dvěmi a na tolik let se zavřete do jedné místnosti, ať máte čas přemýšlet. Jsem zvědav zda názor změníte po druhém shlédnutí.

plakát

Stážista (2015) 

Po dlouhé době opravdu výborný film, jen jedno mi nedalo - scéna v letadle, proč tak moc připomíná Robina Williamse?

plakát

V bolestech (2013) 

Za málo peněz hodně muziky? Tak tady to sedí!

plakát

Batmanův syn (2014) odpad!

No nevím, přemýšlel jsem zda se podívat jak Batman přišel k synovi nebo jak Justin Bieber přišel k penězům (Beleive). Měl jsem vybrat Justina, snad bych se nudil méně...

plakát

Lásky čas (2013) 

Narozdíl od filmu, který pro mě zafungoval dokonale - nefunguje to cestovaní v čase :) Myslím, že po téhle projekci se najde málokdo, kdo si sám pro sebe nezkusí v tmavém místě zatnout pěsti. A o to přece ve filmu jde ne?

plakát

Gravitace (2013) 

DŮLEŽITÉ PRO TY CO FILM NEVIDĚLI: NUTNÉ VIDĚT V KINĚ!!! A teď komentář - kvůli mé osobní blbosti jsem se ochudil o to vidět film roku 2013 na plátně... Ale i tak, dokonalé, místy jsem se chytal se Sandrou křesel a co bylo po ruce, místy zadržoval dech... Nemá smysl psát víc.

plakát

Nevědomí (2013) 

Po hodně dlouhé době příjemné sci-fi.. 2 hodinky utekly jako voda. Možná moc předvídatelné (už od začátku vyprávění příběhu a utvrzovaní v něm mi nesedělo).