Reklama

Reklama

Piráti z Karibiku: Na konci světa

  • USA Pirates of the Caribbean: At World's End (více)
Trailer 1

Nejmocnější vládci pirátů uvěznili bohyni Kalypsó, aby jim nemohla škodit, a rozdělili si vládu nad Sedmi moři. Nyní se zdá, že jim nastaly zlé časy. Will Turner a Elizabeth Swannová se přidávají k oživenému kapitánu Barbossovi, aby zabránili nejhoršímu. Obávaná loď Bludný Holanďan a Dave Jones jsou totiž pod kontrolou Východoindické společnosti, a tak pomalu, ale jistě likvidují všechny piráty všech moří. Je na čase svolat pirátské vůdce, aby se proti silnému nepříteli spojili. To ale bez Jacka není možné, a tak se skupinka pirátů plaví až na daleký východ, aby získala magické mapy, s jejichž pomocí je možné Jacka z říše Davyho Jonese vysvobodit. Bohužel netuší, že proti nim nestojí jen lord Cutler Beckett, ale i zuřivý asijský pirát Sao Feng. Krom toho chce William zachránit svého otce ze spárů Bludného Holanďana, což se zdá jako nemožný úkol. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (1 161)

M.a.t.t. 

všechny recenze uživatele

Piráti Karibiku: Na konci s dychom? Zveriť tak ambicióznu tématiku do rúk niekoho ako je Gore Verbinsky bola asi chyba - už predošlé diely čo-to dokazovali, no až tento naplno odhaľuje jeho neschopnosť dať scénam aspoň nejaký šmrnc. Ale hlavná chyba je asi niekde inde, z filmu sála scenáristická bezradnosť, humoru výrazne ubudlo a na jeho úkor pribudlo naopak množstvo samoúčelných dialógových scén. Najviac na to doplatil chudák Johny, ktorý nemá čo hrať a nielenže ho výkonom prekonáva charizmatický Geoffrey Rush, ale v niektorých momentoch už aj Keira Knightley idúca na pol plynu, čo je tak trochu smutné. Ešteže je tu vynikajúci Zimmerov soundtrack, ktorý má azda len jedinú chybičku - zaslúžil by si lepší film. 50% ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Přiznám se, že jsem se na trojku bál jít do kina, přesto jsem šel. Nečetl jsem nic, názory ani recenze, pouze viděl hodnocení a netrpělivě jsem tušil zklamání, které se později....dostavilo, ale v určité podobě. Hlavní a asi nejdůležitější bod, který filmu škodí, krom tedy asi nejslabšího pirátského soundtracku, je jeho délka, jenž nechci naléhat na konec, který je skvělý i když trochu delší, ale na extrémně nudný začátek, u kterého jsem už i v kině nepatrně usínal. Singapur byl sice ponurý a atmosferou nabušený přístav, ale mě jeho ztvárněním nijak tvůrci neoslnili, možná je to právě tím, že jak bylo ponuré tak právě děsně šedé, bez barev a právě tak mě neměl čím zaujmout. Naopak ale musím přiznat, že jsem se u trojky překvapivě bavil, tedy po té humornější stránce a to nepočítám samotného Jacka Sparrowa, který byl jako obvykle skvělý i s jeho haluzemi a ač plno lidí řiká, že nedostal příliš prostoru opak je pravdou, co byste taky chtěli, když ho ve dvojce Kraken sežral...Když si to v hlavě postupně sesumíruji, od trojky jsem čekal trochu velkolepější závěr, přesto mi bylo jasné, že už to tak skvělé být nemůže. I jsem měl strach z očekávání, který později ubily určité vtipné i akční scény, ale také nesmírná nuda v první půlce. Na konci světa tato část pirátů rozhodně je, ale na Konci série zřejmě ještě dlouho nebude, nejspíš. --- Koho jste? - Toho kdo nabídne nejvíc - Já mám loď, tak pojďte ke mně. ()

Reklama

Kulmon 

všechny recenze uživatele

Jestliže byl první díl originální, vtipný a velmi zajímavě zpracovaný, a druhý díl z prvního těžil, ale stále měl šťávu, tak třetí díl je vyprahlý, suchý a ničím nezajímavý. Přestože je ze všech nejdelší a skoro tříhodinový, nenašel jsem jediný silnější moment, dá se říci, že to jsou tři hodiny nudy. Jen konec je trochu lepší, ale předchozí velké nic nezachrání. Snad se tvůrci nepustí do čtvrtého pokračování, skončilo by to nejspíše katastrofou. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Tretí diel je dejovo slabší, ale zato bezpochyby najakčnejší, omnoho viac audio-vizuálne efektývnejší ako predchádzajúce časti...............Soundtrack Hans Zimmer: 1. Hoist the Colours [1:31] ,2. Singapore [3:40] ,3. At Wit's End [8:05] ,4. Multiple Jack [3:51] ,5. Up Is Down [2:42] ,6. I See Dead People in Boats [7:09] ,7. The Brethren Court [2:21] ,8. Parlay [2:10] ,9. Calypso [3:02] ,10. What Shall We Die For [2:02] ,11. I Don't Think Now Is the Best Time [10:45] ,12. One Day [4:01] ,13. Drink Up Me Hearties [4:31], ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Sice slabší čtyři hvězdičky, ale i tak pořád čtyři hvězdičky. Strašně ukecané a jde vidět, že tvůrcům již tak trochu docházel dech. Což se projevilo především ve spoustě vtipných gagů a dialogů. Ty často vyzněly docela křečovitě a přemrštěně, i naproti tomu, že jsem jimi byla slušně pobavena. Dlouhá stopáž mi nijak nepřekážela, protože do ní tvůrci jakžtakž dokázali "nacpat" celkem napínavý a rychlý děj, líbivé vizuální efekty a osvědčené charaktery postav. Toto vše dokázalo ještě poměrně zdatně udržet linii a zajistit tak efektní podívanou. Doufám, že Piráti naberou nové síly a s dalším dílem se vrátí plni energie a pod novým velením nám všichni ukážou, že na "Konec světa" ještě rozhodně nepatří. ()

Galerie (162)

Zajímavosti (59)

  • V kúpeľoch Sao Fenga (Yun-Fat Chow) bola kvôli filmu vytvorená skutočná extrémna vlhkosť kombináciou vody a prudkého osvetlenia. (Greenpeacak)
  • Jack Sparrow (Johnny Depp) se ve filmu objeví až ve 33. minutě. (imro)
  • Ve druhém díle série má Kraken okolo 50 metrů dlouhá chapadla. Když je však v tomto filmu vyloven, jsou mnohem kratší. (Sokka_)

Související novinky

Šípová Růženka vs. Angelina Jolie

Šípová Růženka vs. Angelina Jolie

13.03.2012

Ještě nemáte dost zmodernizovaných verzí klasických pohádek? Pak vězte, že Raimiho Ozem, třemi Sněhurkami či dvěma Kráskami a zvířaty mánie nekončí. Walt Disney Pictures plánují nejen novou Popelku … (více)

Luxusní protivník pro Jacka Sparrowa

Luxusní protivník pro Jacka Sparrowa

24.02.2010

Upřímně, po scénáristickém guláši v dvojce a trojce Pirátů z Karibiku budili Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides spíše obavy. Tím spíš, že i čtyřku napsali staří pachatelé Terry Rossio a Ted… (více)

Čtvrtí Piráti plují na vlnách podivna

Čtvrtí Piráti plují na vlnách podivna

14.09.2009

Studio Walt Disney Pictures koncem minulého týdne oficiálně oznámilo, že čtvrté pokračování veleúspěšné pirátské fantasy dorazí do kin v létě 2011 pod názvem Pirates of the Caribbean: On Stranger… (více)

Oscary 2008 - Výsledky

Oscary 2008 - Výsledky

25.02.2008

Zlaté sošky jsou rozdány. Samotná oscarová šou žádné úchvatné vsuvky nepřinesla, kvůli své (osmdesáté) výročnosti byla zaměřená hlavně na rekapitulaci své historie. Seznam oceněných filmů ale potěšil… (více)

Reklama

Reklama