Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (32)

plakát

Logan: Wolverine (2017) 

2 a čtvrt hodiny je fakt dost a ke konci už jsem se nudil tak, že jsem si začal všímat blbostí, jako např. nelogického chování dětských mutantů na útěku. Taky mi trochu vadila předvídatelnost děje a konání postav.

plakát

Padesátka (2015) odpad!

Tohle bylo Trošku málo. Prvnímu "černému" vtipu jsem se zasmál, druhému pousmál a pak už nuda nuda, šeď šeď a fůra product placementu. Vyvrcholení na konci bylo urputné k uzoufání. Kotek holt měl Trošku víc peněz na dražší herce, reklamu a produkci vůbec a i proto asi byla návštěvnost v kinech jaká byla (...i když, pokud si člověk uvědomí, jaká byla na Babovřesky, tak né že by na tom záleželo).

plakát

Eragon (2006) 

jedna * za CGI Safiry. Bez přečteni předlohy, bych nejspíš ve filmu dost tápal a většina scénáristických úprav (nejspíše z důvodů zkrácení děje) děj jen zmate.

plakát

Korunní princ (2015) (TV film) 

Docela vtipné a na konci jsem si přál, aby se zas někdo napil a ozvalo se "Kdo jsi?", "Já nevim." Nicméně, efekty v lese a u draka jsou natolik slabé, že hlavně proto nedám 3 hvězdy.....I když si uvědomuju, že hudba mne taky docela štvala.

plakát

V peřině (2011) odpad!

trénink na Vánoční kameňák?

plakát

Láska rohatá (2009) (TV film) 

Mádlův diblík inspirovaný Blanarovičovou řízlou Bílou po chvíli začne nudit a po další s... štvát

plakát

Rivalové (2013) 

Celkem pohodový sestřih důležitých okamžiků jedné etapy života dvou závodníků F1. Podruhé bych na to asi už nekoukal, ale nenudil jsem se.

plakát

Ex Machina (2014) 

Tentokrát jsem se nemusel pozastavovat nad chybama jako u Sunshine (když pominu podivné chování zaměstnance vůči zaměstnavateli největšího vyhledávače na světě) a vydržel jsem do konce. Kdybych byla holka a měla ráda scifi (pravděpodobnost, že někdo takový existuje, je menší než pravděpodobnost, že potkáte robotku s umělou inteligencí a umělou vagínou), tak by se mi ten film líbil nejspíš víc, bo se tam dost mluví a filozofuje a jeden z herců má fousy (dnes dost in). Ale vlastně dobrý nápady, pěkná hudba, pěkný exteriéry, architekt se ve studiu taky vyřádil, stejně tak animátor u Blenderu a až na ten konce se mi to docela líbilo.

plakát

Hodinový manžel (2014) odpad!

Tohle je třeba vidět. Naprostá scenáristická a režijní anarchie plná krásných stereotypů (Trošku jsem si vzpomněl na jiného českého režizéra), starých dobrých vtipů, zbytečně nepřekvapujících point a nenápadných reklam partnerů filmu (jen na té na CSFD jsem si nevšiml). Vrcholem filmu pro mne bylo, když si slepá Divíšková podává ruku s Polívkou a taky jsem Trošku čekal na prsa Čvančarové, ale Zahradnická taky dobrý.