Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Animovaný
  • Drama
  • Dobrodružný

Recenze (25)

plakát

Whitney (2011) (seriál) 

První díl nebyl zas až tak špatný. Člověk se vážně pobavil. Druhý díl jak už tu někdo píše utrpení a třetí jen dokonal dílo zkázy. Hlavní hrdinka je čím dál více nesympatická. Bohužél tu nevidím nic, proč bych měl seriál dále sledovat.

plakát

Super (2010) 

Velké zklamání, které nezachránila ani Ellen Page. Myšlenka filmu možná zajímavá, ale provedení žalostné.

plakát

Hra o trůny (2011) (seriál) 

Po prvním dílu začínám věřit, že by se mohl objevit nadějný fantasy serial z produkce HBO. No uvidime. Teď se vrhnu na knihy.

plakát

Dvanáct rozhněvaných mužů (1957) 

Dlouho mi trvalo než jsem se dostal k tomuto snímku. Ať už byly důvody jakékoliv, udělal bych obrovskou chybu minout ho. Doopravdy neuvěřitelný film. Na malém prostoru vykouzlil režisér i díky výborným hereckým výkonům a skvěle vedeným dialogům úžasnou hru. Hru o vinně a nevinně obžalovaného. Tleskám a žasnu.

plakát

TRON: Legacy 3D (2010) 

Vizuální orgie pomocí hry světel a stínů, technologie a geniality. Hudba stvořená přesně k účelu omámit a vtáhnout nás do snového světa jedniček a nul. Toť vše. Ostatní přebíjí nezajímavý příběh. NUDA!!! Znovu už to vidět nepotřebuji. Nástup nového fenoménu se nekoná. Škoda.

plakát

French Roast (2008) 

Nejlepší kreslenej tulák, skvělá hudba. Škoda jen toho příběhu. Být to o něco kratší, asi bych i přidal na hodnocení.

plakát

Valkýra (2008) 

Stylově dokonalé dílo, které se vyznačuje perfektní režii Bryana Singera. Chladnou atmosférou válečných let a vynikajícími hereckými výkony, výjma Toma Cruise. Nakonec se hodnocení vyšplhalo někde k 75%, tedy 4*

plakát

Kung Fu Panda slaví svátky (2010) (TV film) 

Tento snímek těží z úspěchu původní pandy. Příběh je předvídatelný a bez špetky originality. Snad jen geniální animace a pár vtipů stáli za shlédnutí. Tudíž slabé 3*.

plakát

Mistrův syn (1978) 

Příběh vás asi nestrhne, za to bojové techniky vás uchvátí. Stylové souboje: muž s tvrdou palicí, mistr s technikou osmi ožralých bohů:D. K tomu porce vtipu od Jackiho a bonus v nádherne choreografii. K dokonalosti chybělo už jen málo. 4*. Možná někdy příště přidám i tu poslední. Uvidíme.