Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Krimi

Obsahy (26)

Kimova večerka - Soccer Dad

Kimova večerka - Soccer Dad (2020) (epizoda)

Appa se nevědomky stane Jungovým fotbalovým trenérem. Umma trvá na tom, aby se Janet naučila vařit a Shannon se snaží vnutit Stacii narozeninovou oslavu.

Kimova večerka - Chammo!

Kimova večerka - Chammo! (2020) (epizoda)

Shannon pověří Janet, aby udělala sérii portrétů jejích koček. Umma spoléhá na Junga, že vyzvedne Appu od zubaře, avšak věci nejdou úplně podle plánu. Kimchee chce všem dokázat, že snese více pálivá jídla než Terenc.

Kimova večerka - The Help

Kimova večerka - The Help (2020) (epizoda)

Umma byla mylně považována za obsluhu na Jantine školní výstavě. Aby Appa ukázal své učitelské schopnosti, rozhodne se doučovat matematiku. Shannon je konečně svobodná, avšak není si moc jistá, jestli Jung udělá ten první krok.

Kimova večerka - Happy Ummaversary

Kimova večerka - Happy Ummaversary (2020) (epizoda)

Janet se pokouší naplánovat první rodinnou večeři po patnácti letech, avšak ukazuje se, že pro Junga a Appu to je až příliš velký úkol. Jung a Shannon spolu začali chodit, ale nechtějí, aby se to někdo v práci dozvěděl.

Kimova večerka - Thinkin' About Inkin'

Kimova večerka - Thinkin' About Inkin' (2020) (epizoda)

Janet přemýšlí nad tetováním. Jung a Shanon si dávají dárky k pětitýdennimu výročí. Umma a Appa se dozví zajímavé drby o pastorkyni Nině.

Kimova večerka - Couch Surfing

Kimova večerka - Couch Surfing (2020) (epizoda)

Appovi se nelíbí představa mít doma nocležníka, avšak je to nakonec Umma, která s tím má problém. Jung obviňuje Janet z toho, že je chladná a necitlivá. Shannon řeší problém se šikanou v kanceláři.

Kimova večerka - The Trollop

Kimova večerka - The Trollop (2020) (epizoda)

Appa s Ummou vedou spor ohledně drahých svatebních šatů, které Umma koupila na Rájovu svatbu. Shannon a Jung jdou spolu na burger, ale později se dohadují, co je a co není kulturně citlivé. Janet se potýká s dopadem Rájova zrušeného zasnoubení a čelí trapné noci s Nathanem.

Superman/Batman: Apokalypsa

Superman/Batman: Apokalypsa (2010)

Batman nalezne záhadnou dospívající dívku, jež je vodítko k Supermanovi a zároveň má stejně jako Superman nadlidské síly. Dívku ale objeví Darkseid, temný lord z Apokalypsy, a hodlá jí zneužít ve svůj prospěch. Batman a Superman musí opět spojit síly.

Avengers

Avengers (1999) (seriál)

Seriál vypráví příběhy jedonoho z nejslavnějšího týmu superhrdinů od komiksového vydavatelství Marvel. Série je stvořena podle komiksové série "The West Coast Avengers", tým tvoří vůdce Ant-Man, Wasp, Wonder Man, Tigra, Hawkeye, Vision a Scarlet Witch. Společně bojují proti zlu po celém světě a chrání jej před hrozbami jako je Ultorn.

Jeff, který žije s mámou

Jeff, který žije s mámou (2011)

Když Jeff (Jason Segel) odejde ze svého domu, kvůli běžné pochůzce pro svou věčně nespokojenou matku, zjistí něco nového. Vesmír mu vyšle signál, že musí změnit svůj dosavadní život, že jej očekává jiný osud.

Mortal Kombat: Legacy

Mortal Kombat: Legacy (2011) (seriál)

Webseriál Mortal Kombat: Legacy byl vytvořen jako reklama pro chystanou stejnojmennou hru. Seriál nás v devíti dílech seznámí s hlavními hrdiny Mortal Kombat universa. Seriál je prequel a jeho příběh se odehrává před všemi filmy a hrami.
Seriál režíruje Kevin Tancharoen, který se také podílí na scénáři a produkci. Původně vznikl pouze krátkometrážní film Mortal Kombat – Rebirth, který měl ukázat, že Kevin Tancharoen a jeho tým zvládnou i celovečerní film. S tímto filmem obíhal studia a internetové publikum z něj bylo nadšeno.

Hvězdné hádky

Hvězdné hádky (2004) (seriál)

V nekonečném vesmíru se ve kosmické lodi plaví podivná posádka tvořená bizarními stvořeními. O trable nemají nouzi, všude na ně čekají nástrahy a jsou neustále pronásledována nepřátelskými klauny

Dotek zla

Dotek zla (2004) (seriál)

Agent FBI se vrací z roční psychologické rekonvalescence, na které byl kvůli zásahu do hlavy. Detektiv je přidělen k nové elitní jednotce OSCU, která řeší zapeklité případy a zachraňuje životy. Avšak detektiv má problémy se svojí psychikou a je neschopný řídit se zdravým rozumem a zákony. Naštěstí se ho snaží krotit jeho nový parťák. Společnými silami jsou zločincům v patách.

Cape Wrath

Cape Wrath (2007) (seriál)

Cape Wrath je britský drama seriál, jenž se zaměřuje na rodinu, která se snaží uniknout minulosti a čelí nejisté budoucnosti. Příběh začíná, když rodina Broganových vstoupí do programu na ochranu svědků. Jsou přesunuti na venkov Meadowlands, který je bez kriminality, kde mohou začít nový život. Avšak brzy si uvědomí, že není tak snadné uniknout minulosti. Nastává kolotoč paranoie a psychologických intrik a nečekané situace čekají za každým rohem.

Impérium - Mafie v Atlantic City

Impérium - Mafie v Atlantic City (2010) (seriál)

Nový seriál z produkce studia HBO. Pod patronátem Terence Wintera, scenáristy a producenta Rodiny Sopránů. Příběh se odehrává v Americe ve 20. letech 20. století, v době prohibice a rozsáhlé kriminální činnosti. Hlavní postava Nucky Thompson, jehož ztvárňuje hvězda Steve Buscemi, je obchodník, politik a gangster v jedné osobě a vládne Atlantic City. Seriál vychází z nového bestselleru Boardwalk Empire: The Birth, High Times and Corruption of Atlantic City od Nelsona Johnsona. Režie prvního dílu se ujal držitel Oskara Martin Scorsese, který je zároveň jedním z producentů seriálu.

Střední škola Degrassi

Střední škola Degrassi (2001) (seriál)

Další generace studentů školy Degrassi je tady. Seriál pokračuje v příběhu kultovního hitu DEGRASSI JUNIOR HIGH a odehrává se čtrnáct let poté. Studenti školy stejně jako jejich předchůdci řeší problémy dospívání (stejně jako to dělal jeho předchůdce v roce 1987). Problémy se vztahy, šikanou a homosexualitou. Ale i temnější témata jako je znásilnění a smrt.

Batman vs. Red Hood

Batman vs. Red Hood (2010)

Batman čelí novému protivníkovi, záhadnému Red Hoodovi, jenž není tak úplně jeho protivníkem. Odvádí práci za Batmana, loví zločince, ale na rozdíl od "Temného rytíře" se neřídí žádným kodexem cti a místo toho, aby je chytil a přenechal policii, je okamžitě nemilosrdně likviduje. Proto je Red Hood zločinec, kterého Batman musí dopadnout. Ale ten, jakoby znal každý jeho krok dopředu. Nejtěžší zkouška přijde ve chvíli, kdy se na scéně objeví Joker a začne si s oběma protagonisty zahrávat.

Black Panther

Black Panther (2010) (seriál)

Animovaný seriál Black Panther má za úkol představit hrdinu a dát nám během šesti epizod jasnou odpověď na otázku "Kdo je Black Panther". Představuje jeho život, historii a postavení v Africe, jeho nejbližší známé, poddané a základní padouchy.

Superman: Brainiac Attacks

Superman: Brainiac Attacks (2006)

Lex Luthor začíná Supermana nenávidět čím dál víc kvůli jeho hrdinství a stoupající popularitě. Proto se rozhodne pro nebezpečné spojenectví s zločincem Brainiacem, jenž je zároveň vysoce výkonným počítačem. Za použití moderních zbraní a speciálního kamene Kryptonitu z dalekého kosmu se pokusí porazit "Muže z železa" - Supermana.

Xenogenesis

Xenogenesis (1978)

Tento krátkometrážní film odehrávající se v budoucnosti pojednává o posádce vesmírné lodi, jež narazí při svých cestách na neznámý komplex. Rozhodnou se jej prozkoumat, avšak brzy doplatí na svojí zvědavost a narazí na něco, co nečekali. Za svojí zvědavost možná zaplatí i životem. XENOGENESIS se stal úplně prvním filmem Jamese Camerona.

Reklama