Reklama

Reklama

Mortal Kombat: Legacy

(seriál)
USA, (2011–2013), 3 h 4 min (Minutáž: 7–14 min)

Série(2) / Epizody(19)

Obsahy(1)

Webseriál Mortal Kombat: Legacy byl vytvořen jako reklama pro chystanou stejnojmennou hru. Seriál nás v devíti dílech seznámí s hlavními hrdiny Mortal Kombat universa. Seriál je prequel a jeho příběh se odehrává před všemi filmy a hrami.
Seriál režíruje Kevin Tancharoen, který se také podílí na scénáři a produkci. Původně vznikl pouze krátkometrážní film Mortal Kombat – Rebirth, který měl ukázat, že Kevin Tancharoen a jeho tým zvládnou i celovečerní film. S tímto filmem obíhal studia a internetové publikum z něj bylo nadšeno. (-Marc-)

(více)

Recenze (152)

char_t 

všechny recenze uživatele

Ten Tancharoen nedá pokoj a nedá. Nejdřív v MK: Rebirth totálně znásilní unversum MK, pak se sice nechá přemluvit a udělá pár kvalitních epizod (Legacy 1-3) a dokonce přidá jednu prapodivnou dvojepizodu vyloženě fantasy, ale v šestce už zase koketuje se svou pošahanou realitou bláznů a vrahů. K tomu přičtěte viditelně omezený budget a nesnesitelně krátkou stopáž a nemůžu jít zatím přes tři. Ach jo, vypadalo to slibně, jsem fakt zvědavej, kam se bude MK:L vyvíjet dál. ()

GigaPudding 

všechny recenze uživatele

Chyba tohohle webseriálu je jen v tom, že epizody jsou prostě moc krátké :). Akční scény jsou totiž svižné, herci velmi sedí, teda hlavně pokud jde o Jaxe, ale Sonya i Kano si s tím poradili docela dobře a Strykera mohl hrát prakticky kdokoli. To hlavní ale je, že i v těch deseti minutách se vždycky najde nějaký detail co potěší nebo připraví půdu pro nějaká očekávání na příště pro fanoušky Mortal kombatu (jiný člověk by si toho totiž asi nevšiml) a to je dobře :). Takže prostě vždycky je škoda jenom když uběhne těch deset minut (píšu po kouknutí na dvě epizody), protože uběhnou fakt rychle a navnadí fanoušky moc :). /////// Třetí epizoda zábava :). Zase detaily pro fanoušky a tentokrát navrch ještě trochu navnadění na to jakým směrem by se vlastně celá série mohla ubírat. ()

Reklama

SaNcHeZ_cz 

všechny recenze uživatele

I se závěrem série zůstávám na hodnocení. Kevin Tancharoen předvedl, proč se o některých manažerech v Hollywoodu říká, že mají v hlavě prázdno. Svým devítidílným seriálem ukázal, že když se chce tak to jde i se stylem a zábavou. Legacy, ačkoliv trpí nevyrovnaností některých epizod v celku prezentuje celou frančízu MK jako parádní oddychovou akční záležitost, která navíc zpracováním, které je sice jen pro internet, nakopává doslova prdel veškerým ostatním pokusům o převod téhle značky do hrané podoby. Pokud se plány na televizní seriál jako pokračovatele této webové série vyplní, mají o jednoho diváka více. Ačkoliv totiž některé díly jsou jen průměrné, zbylé to zdařile vyrovnávají a pokud seriál dostane více prostoru než jen pár minut na díl, je tu potenciální prostor pro nejlepší videoherní adaptaci. Druhá série: Druhá série se nese možná až příliš v duchu té první, tedy solidní gradace ale absence příliš uspokojivého finále, na druhou stranu přináší poměrně zásadní posun co se týče kvalit. Tancharoen si začal být jistější v kramflecích a i ta střídmá porce akce co se tu najde potěší. Recasting v některých případech vyloženě potěšil, v některých přišel naprosto zbytečný. Jen doufám, že se s trojkou Ken konečně utrhne ze řetězu. Napotřetí by mu oddalování plnohodnotného turnaje už nemuselo vyjít. ()

NiaWolf 

všechny recenze uživatele

-1. série- Naprosto suprové ztvárnění MK. Žádné hraní na kostýmy a barvičky, ale pořádný boj s drsnými příběhy jednotlivých postav -2. série- Neskutečná hnačka. MK je snad prokleté, protože i tento nadějný seriál skončil jako film > Pokračování je naprosto tragické a každý fanoušek MK by se mu měl vyhnout obloukem. Neskutečná nuda, trapné žvatlání a téměř nulová akce. ()

Gogo333 

všechny recenze uživatele

První série naprosto bomba, moc povedené představení postav a jen mrzelo, že jsme se nedočkali turnaje. 85% Druhá série nás vrhne do turnaje, bohužel došlo k výměně herců. Některé postavy se ani neukázali a celkově slabota. Měl jsem velká očekávání po první sérii, ale jsem bohužel zklamán. 50% 4* pouze za první sérii ()

Galerie (10)

Zajímavosti (18)

  • Natáčelo se od 7. února do 3. března 2011 ve Vancouveru. (gogos)
  • Kvůli nízkému rozpočtu jsou náročné scény nahrazeny animací. (NiaWolf)

Související novinky

Jak to vypadá s Mortal Kombatem?

Jak to vypadá s Mortal Kombatem?

11.03.2019

S remakem filmového Mortal Kombatu byl před časem spojován režisér Aquamana James Wan, ten ale po nějaké době projekt opustil a od té doby se toho kolem filmu moc nedělo. Tedy až doteď. Podle… (více)

Mortal Kombat nanovo a brutálně

Mortal Kombat nanovo a brutálně

02.10.2011

Režisér Kevin Tancharoen loni natočil promo video Mortal Kombat s cílem zaujmout studio Warner Bros. a ukázat, že je vhodným kandidátem na režii nového filmu. Povedlo se: studio zafinancovalo… (více)

Reklama

Reklama