Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (109)

plakát

Mimořádná událost (2022) 

Film jako takový je neskutečná blbost, nicméně to je dokonalá, ale opravdu dokonalá konverzační komedie. Dlouho jsem se tak dobře nepobavil. Po mnoha mnoha letech opravdu vtipná česká komedie. BTW... jako že mě baví recenze od uživatele VERBAL, tak tady střílí úplně vedle a ještě slepejma.

plakát

Bridgertonovi (2020) (seriál) 

Mam rad “historicke” serialy. Tohle je ale uplna blbost. Mozna by pribeh nebyl tak spatny, ale diky “jinakosti” filmari otocili vsechno totalne naruby. Kralovnu Anglie hraje cernoska, spousta slechty cernosi. Jeste tam chybi LGBTQ postavy. Diky te “korektnosti” je to je tak nepravdepodobne, ze tomu clovek proste neuveri. Sorry.

plakát

Nech svět světem (2023) 

Pres dve hodiny clovek kouka a ceka na nejaky vysledek, aby se dockal toho, ze si frajerka pusti film na DVD… aha…

plakát

ONEMANSHOW: The Movie (2023) 

V jedné věci je tento film preci jen stejný jako ostatní filmy. UPOUTÁVKA NA NĚJ JE MNOHONASOBNE LEPSI NEZ FILM SAMOTNY. V kine jsem nebyl, videl jsem to na Netflixu. Jo a ty informace, ze je nekde neco zakopanyho, miliony atd. jsem vubec nezaznamenal.

plakát

After: Tajemství (2021) 

Na tohle muze koukat jen totalni masochista. Musel jsem to vypnout, protoze me urazelo, jaka je ona krava on totalní píčus. Hádka-sex-hádka-sex-hádka-sex.

plakát

Otec Stu (2022) 

Sice to je podle skutecneho pribehu a hraji tam znami herci, ale ani ti to nezachrani.

plakát

Jan Žižka (2022) 

Film není špatný ale je tam pár chyb, které dost snižují celkový zážitek z filmu :  1. Na začátku je pouze úvod do období, ale zcela chybí úvod do jednotlivých postav, což dost degraduje příběh jako takový a z filmu se tak stává historická tuctovka s krví. Namísto oslavy a vyzdvižení skutečné historické postavy. Češi ještě možná zapátrají v paměti a oživí si učivo dějepisu základní školy, ale zahraniční divák absolutně nemá šanci se do historické souvislosti dostat. Typicky postava Borše. Historicky významná osoba, ve filmu jen "dědek" co se ukáže, něco namluví a umře. To stejné král Václav (Roden).  2. Historické TOP momenty, jako je VOZOVÁ HRADBA, CEPY NA OBILÍ S HŘEBY jako zbraně nejsou ve filmu nijak akcentovány, spíše se to děje jen tak mimochodem bez důrazu na historickou významnost. To si myslím, že mělo být více vypíchnuto, dodalo by to příběhu i hlavní postavě charakter.  3. Velkou bolestí všech českých filmů je, že scénáristi neumí udělat konec filmu. Žižku si pamatujeme všichni z kreseb jako týpka na koni, co drží nad hlavou palcát.. No a na konci filmu to už vypadá..... ale ne... nedočkáte se...   4. Celý film působí, nebo chce působit hodně "hollywoodsky". Jsme z podobných filmů zvyklí na cizí jména atd.. Jenže když tam na sebe po lese pokřikují Matěji... Jene.... tak máte pocit, že to je klasická česká pohádka a někde se ukáže hloupej Honza s buchtama v šátku nebo začne vařit sekyrkovou polévku.  Jinak obdivuji pana Jákla, že do toho vůbec šel a jako zcela super považuji výběr herců v hlavních rolích. Tam pan Jákl trefil hřebíček na hlavičku.

plakát

Král Šumavy: Fantom temného kraje (2022) (seriál) 

Byly avizovany 3 dily. Ma to 3 dily. Treti dil ma konec ve stylu : “mámo, vypli elektriku”… prostě najednou titulky… Jestli to nema pokracovani, tak je to na facku.

plakát

Slovo (2022) 

Tohle neni film pro diváka, ale pro odbornou porotu.