Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (38)

plakát

Alenka v říši divů (2010) 

Ten film je studenej jak psí čumák! Sama se divím, že jsem tomu dala tři hvězdičky... za to může nejspíš Šklíba.

plakát

Re-Play (2009) (pořad) 

No. Je to o něco lepší než Game Page, Tukan je moje srdcová záležitost už od základní školy, Alžběta na můj vkus moc uhihňaná, ale dejme tomu. Stejně pořád doufám, že jednou přijde den a vznikne pořad o hrách, kterej budou moderovat Opice se Zajícem...

plakát

Top Gear (1978) (pořad) 

Na to, že o autech vím kulový, mě tahle show překvapivě baví. :) Obzvlášť ty experimentální pasáže - díl s DIY obytnými auty si můžu pouštět pořád dokola a na vtipnosti mu to neubere.

plakát

Partička (2011) (pořad) 

Mé hodnocení je takové, jaké je, protože: 1) Nikdy jsem neviděla slovenskou verzi, 2) Ondřeji Sokolovi to podle mě moc jde, ale 3) Suchánek s Genzerem už nemají moc co nabídnout. Koncept jako takový mi přijde skvělý a má obrovský potenciál. Ráda bych se podívala na Partičku třeba s Budařem, Macháčkem, Trojanem, kýmkoliv z České sody... :)

plakát

Okresní přebor (2010) (seriál) 

Ještě že jsem ten počáteční odpor překonala. Ono je to fakt dobrý... ba co víc, ve srovnání s českou seriálovou produkcí dokonce hodně dobrý. No, už bylo načase. :)

plakát

Saló aneb 120 dnů sodomy (1975) 

Od tohoto filmu jsem čekala mnohem víc. Myslela jsem, že mě někam posune, že bude mít nějakou silnější myšlenku, nad kterou se člověku bude chtít přemýšlet. Ale při vší úctě k panu režisérovi, tohle prostě není dobrej film. A nemyslím si to proto, že by mi vadily ty nechutný scény (pravda, nechutný byly, ale po komentářích zde jsem čekala minimálně kuchání zaživa) - prostě je to o ničem. Ty dvě hvězdy jsou v podstatě jen za nevyužitej nápad.

plakát

S Italem v kuchyni (2009) (pořad) 

Nejlepší pořad o vaření, který jsem na českých televizích kdy viděla (pokud nepočítám Ano, šéfe, což ale není pořad o vaření v pravém slova smyslu). To nízké hodnocení dost dobře nechápu, ve srovnání s Babicou je Emanuel extratřída.

plakát

Babicovy dobroty (2008) (pořad) odpad!

Nefalšovaný humus. Nemám slov.

plakát

Ano, šéfe! (2009) (pořad) 

Pokud jde o pořady o vaření, tak je Prima jednoznačně TOP. Ano, šéfe a S Italem v kuchyni jsou toho důkazem.

plakát

Austrálie (2008) 

Kdyby Austrálie skončila po odvedení stáda do Darwinu, váhala bych mezi čtyřma a pěti. Takhle jsou to horší tři. Neustálé nastavování příběhové "niti", na které jsou ty uzlíky sakra znát. Ještě že jsem ženská a Hugh Jackman mi přijde sexy. :) A mimochodem, ten fracek aboriginskej je na facku.