Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Oblíbení herci (9)

Keanu Reeves

Tenhle týpek se mě osobně líbil jako stavař.. ale tahle role v Matrixu z něj udělala "boha" novejch filmů.. novejch efektů ve filmu a vůbec je z něho, podle mě, superhvězda... dal to tam peckově.. a jinej herec by to asi nedal líp.. pokud jo, tak by z toho vznikla asi béčkovina...

Vin Diesel

nabušenej borec.. dává si to všechno.. počínaje 3X až rychle a zběsile.. prostě něco jako chodící skála...

Gerard Butler

To je borec asi nejvíc.. s ním mám filmy nejradši. Ctihodný občan s ním byl vyloženě super a způsoboval mi fyzickou radost. to jak se z takovýho úředníčka stane člověk, před kterým sebojej i agenti CIA a serou z něj kostky ledu je úžasný.. přesně takovýhle filmy mám rád.. asi jako Rambo IV... -Je to lodník a zůstane v lodi -  prostě překvapovačka ve filmu.. postupně se z něho stane mašina :-)

Bruce Willis

Willis.. klasika.. smrtonosný pastičky... prostě pán roztrhaná košile a krvavý nohy :-)

Will Smith

Pan Hitch, J, .. atd.. mám ho rád.. ale spíš ho radši vidim v komediích než v Legendě.. mám ho spojenýho s humorem.. a proto mi tam moc nesedl.. ale jinak dobrej .. dobrej..

Sylvester Stallone

- = je to lodník tak taky zůstane v lodi !! = -  A to je další herec "překvapovačkovejch filmů" kdy se z hrdiny stane mašina na zabíjení :-) mám ho rád Johna Ramba :-) neni tožádný máslo ;-) a novýho rockyho dal moc pěkně..

Steven Seagal

- = věř si čemu chceš = -  prostě jeho "přepadení v pacifiku" vede ve všem.. ostatní jsou tak trochu béčka, ale je to prostě akční herec mýho dětství.. takže ho mám rád.. a i když filmy s ním sou přehnaný a béčkoidný.. je to klasa. Hard to Kill je taky dobrý, ale časem se ty filmy trochu trhly... a zbéčkovatěly... ale jinak je frajer.. to co dělá ve filmech pěkný.. rozseká jim všechny prdele :-)