Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Fantasy
  • Sci-Fi

Recenze (248)

plakát

Meg 2: Příkop (2023) 

Je to béčko, je to kravina, ale je to skvělý!

plakát

Jan Žižka (2022) 

Rádoby hustá šedivá slátanina s nepřehlednou akcí a nechutnými detaily, jinak nuda, byť místy směšná. Jednu hvězdu za to, že jsem se párkrát upřímně zasmál.

plakát

Buffy, zabíječka upírů (1992) 

Strašný scénář, debilní dialogy, retardovaná režie, katastrofální kamera, hrozné herecké výkony, hnusná „hudba“, nulová návaznost, choromyslné choreografie soubojů, mamrdské masky, pitomý překlad, dementní dabing...! Skvěle jsem se bavil!

plakát

První republika - Díl první (2017) (epizoda) 

Hlavní postavy si sice několikrát opakují (asi aby jim divák uvěřil), jak zestárly, nicméně faktem je, že herci nebyli postaršeni ani o píď (takže vezmeme-li v potaz flashbacky z předchozí série, vypadají úplně stejně už bezmála dvacet let, to bych tedy chtěl!), čímž pádem rodiče vypadají jen jako starší sourozenci svých dětí. Zvrácenost.

plakát

UFO (2018) 

Rád bych řekl, že to nejhorší na tomhle filmu byl účes Gillian Anderson, ale bohužel tady toho špatnýho bylo hrozně moc.

plakát

Koruna - Alma mater (2023) (epizoda) 

Tak nic, bulvár a milostná dramata jsou zpět. 🙈 A taky nuda.

plakát

Hvězdná brána: Hluboký vesmír (2009) (seriál) 

Tahle Hvězdná brána je tak jiná od svých předchůdců, až se těžko věří, že patří do stejného vesmíru (camea některých „starých“ postav tak působí až rušivě). Asi největší problém je, jak se to bere hrozně vážně, a přitom to má málo co nabídnout. Hrozně mě otravovala roztřesená kamera a zběsilé (a naprosto zbytečné) zoomování. Zápletky jsou na jedno brdo, postavy neuvěřitelně nesympatické a nezajímavé. To se začíná trochu lámat ve druhé sérii, ale to je už celkem pozdě, navíc, když tam seriál končí. Na rozdíl od předchozích seriálů má ale tento aspoň nějaký (a dá se říct zajímavý) konec.

plakát

Koruna - Ruritánie (2023) (epizoda) 

Konečně je konec bulváru a melodramatům. Místo toho opět přichází do hry královna (která tu už tak dlouho hrála druhé housle!) a její rozhovory (a neshody) s premiérem. Už jsem na to za tu dobu zvládl zapomenout, ale právě tohle jsem měl na Koruně rád a tímhle vynikala.

plakát

Princ Mamánek (2022) odpad!

A toto jako bylo co? Pohádka asi sotva. Otřesné ve všech ohledech od začátku do konce.

plakát

Sexuální výchova - Série 4 (2023) (série) 

Závěrečná série s sebou přináší nové prostředí, nové postavy, nové výzvy. Bohužel jsou všechny nezajímavé. První díl mě doslova šokoval, z té „školy“ jsem byl zhrozen (někdo by měl Netflixu vysvětlit význam slova menšina), ale jsem rád, že jsem se tím nenechal odradit a dokoukal jsem to. Už od druhé epizody se to totiž vrací do starých kolejí a je to zkrátka stejná Sexuální výchova jako byla vždy. Jsou tu momenty vtipné, vážné i nudné a trapné. Bohužel těch za mě bylo trochu víc než těch dobrých. Asi holt stárnu a nejsem už úplně cílová skupina. Přesto jsem rád, že jsem to viděl, byla to vcelku příjemná oddychovka v pošmourných podzimních dnech. Nicméně škole jako Cavendish se vždy vyhnu obloukem.