Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Pohádka
  • Drama
  • Dobrodružný

Recenze (19)

plakát

Trollové 3 (2023) 

Hodně barev, skvělé písničky i děj povedený. Nemůžete očekávat nic úplně nového oproti 1 a 2, ale film zabaví. Pro děti super.

plakát

Zakletá jeskyně (2022) 

Zakletá jeskyně je vlastně zkombinování pohádek jako Tři oříšky pro Popelku, Sůl nad zlato a kousky jsem viděla i Tajemství staré bambitky a Sněhurka. Pohádka má opravdu krásné přírodní lokace. I obsazení herců mi přišlo hodně dobré. Jde vidět, že Karel Dobrý si svou roli naprosto užíval a úžasně mu sedla. Jediné, co mi osobně trochu vadilo byl celkovy námět. Ale i přesto si myslím, že celkově se pohádka povedla. 4/5

plakát

Jessie (2011) (seriál) 

Seriál mě příjemně překvapil. Děti hrajou naprosto skvěle. Nejlepší ale byl Cameron Boyce. Epizody jsou zábavné a dá se u nich i upřímně zasmát.

plakát

Mimoni 2: Padouch přichází (2022) 

Na film jsem se byla podívat v kině. Film byl spletený s Já, padouch a Mimoni. Bylo zde 6 nových padouchů, kteří tvořili gang. Zakladatel byl takzvaný Kopanec, kterého hned na začátku po nalezení zvěrokruhu, zbytek party vyhodil. Film také popisuje růst samotného Gru. Gru s Mimoni se později přidá ke Kopancovi a bojují proti zbytku padouchů. Mimoni jsou super film se skvělým humorem. Příběh překvapil a nezklamal.

plakát

Včela na mušce (2022) (seriál) 

Na film jsem se podívala hlavně z toho důvodu, že zde hraje Rowan Atkinson. Některé scény byly docela zábavné, ale některé i nudné. Nejlepší scény se odehrávaly buď s policajtem nebo v koupelně. Seriál neměl skoro žádný děj. Linka s jeho rodinou byla naprosto minimální. Celou dobu se snaží zabít včelu a všechno ostatní nevnímá, třeba i když něco zničí. Seriál je humorem mířený spíš pro mladší diváky. S Mr.Bean se tento seriál nedá srovnat, ale jako zábava na deštivé odpoledne to bylo fajn.

plakát

Madagaskar 3 (2012) 

Ten film je neskutečná jízda. Přijde mi, že tento díl je nejlepší ze všech tří. Strašně moc barev, velice zajímavý děj. Hudba je skvělá. Nejúžasnější mi přišla scéna, kde hrála písnička Firework od Katy Perry. Některé scénky sice nedávají smysl, ale pro děti i pro dospělé to je skvělá odregovačka a myslím, že se všichni moc dobře pobaví. Maximální spokojenost.

plakát

Karel (2020) 

Karel je dokument, který mě potěšil a zjistila jsem o Karlovi Gottovi něco nového. Bohužel zde bylo většinou jenom jeho život 2018-2019 a nebylo to úplně od začátku kariéry. Je škoda, že je to spíš o jeho manželce než o Karlovi samotném.

plakát

Ovečka Shaun: Vánoční příběh (2021) 

Zábavný krátký vánoční film, který pěkně naladí vánoční atmosféru a je pro celou rodinu. Možná jsem čekala o trochu víc vtipů, ale nakonec příběh byl hezký.

plakát

Harry Potter a Kámen mudrců (2001) 

Tento film se dá považovat jako nesmrtelný. Je to naprostá klasika před Vánoci, letos bohužel v televizi po Vánocích. Film se nadmíru povedl, děj je úžasný a nedovedu si představit, že by tam hrál někdo jiný. Je to zábava pro celou rodinu. První díl je vskutku vydařený a hned mě zaujal. Za celou dobu filmu jsem se nenudila a bavilo mě to. Kouzelnická atmosféra je opravdu úžasná.

plakát

Já, padouch 2 (2013) 

Druhý díl jednoho z nejlepších animáků. Na druhý díl jsem očekávala, že to bude horší, ale byla jsem příjemně překvapená. Vtípky byly jako vždy velice zábavné a Gru mě bavil a líbilo se mi jeho chování. Agnes je strašně roztomilá a dodává tomuto filmu takovou dětskost. A nesmím zapomenout na Mimoně. Bez nich by film vůbec nebyl. Hodnotím jako jeden z nejlepších animovaných filmů.