Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Animovaný

Oblíbené seriály (6)

Perníkový táta

Perníkový táta (2008)

Perníkový Táta  Geniálně napsaný seriál, má hlavu a patu.  Hodně si staví na postavách které jsou 100% věruhodné. Všechno dává smysl kromě Sky která se chová jako (****)  která se snaží Waltera celou domu podkopávat.  Mega mě baví Waltrovo a Jessiho vztah, prostě haló ti dva si sedli naprosto geniálně. Saul nekomentuju, prostě borec.  Perfektní kamera, scénář skvělé, postavy top strop, prostě pecka.

Gangy z Birminghamu

Gangy z Birminghamu (2013)

Cítím se opravdu hloupě když jsem na seriál Peaky Blinders přišel až v roce 2020. Dle mích názorů za tak skvělou poutavostí příběhu, funkčností postav a seriálů jako celku stojí naprosto geniální casting. Opravdu klobouk dolů, vím že je to klišé ale herci v seriálu byli pro jejich postavy opravdu jako stvoření.  Konkrétně jak se Murphy ujal role T. Shelbyho a každá sekunda je procítěná že tomu věříte tak moc až se okamžitě vžíváte do děje. Atmosféra, pecka. Budování napětí, geniální. Každý díl geniálně zakončený.  Ať chcete nebo ne seriál vás poznamená, hlavně postava Tommiho na vás zanechá následky.

Jak jsem poznal vaši matku

Jak jsem poznal vaši matku (2005)

Seriál co je reálně nejvíc na topu co seriál může být, Patrick Harrison byl k roli Barneyho stvořen. Vztahy mezi postavami fungují tak jak je původně zamíšleno takže nemám absolutně co vytknout. Doporučuji.

Simpsonovi

Simpsonovi (1989)

Geniální seriál , s jednoduchým příběhem který má nekonečný množství využití. Rodina která se tváří jako klasická americká rodina ale moc jí to nejde. Jedna epizoda za večer je mi málo, koukáte pořád a pořád. Prostě pecka.