Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Krimi
  • Pohádka

Oblíbené seriály (8)

Přátelé

Přátelé (1994)

Znám tuhle partičku a jejich příhody úplně nazpaměť, ale stejně na ně pořád koukám...vysvětlí mi někdo proč? Je to prostě super. Neznám pohodovější seriál, u kterýho se člověk skvěle odreaguje a zasměje...já u něj vždycky jím...;-)

Dr. House

Dr. House (2004)

I když jim ty nemoci moc nežeru a prakticky všechny díly jsou na jednou brdo, vždycky se u skvěle cynického a vykutáleného doktora House skvěle bavím.

Simpsonovi

Simpsonovi (1989)

Znáte někdo lepší seriál? I když nejsem ten pravý fanda, tak Simpsonovi vždycky budou to nejlepší!!!

Futurama

Futurama (1999)

Od tvůrců Simpsonů pohled do budoucnosti, kde si tvůrci neberou servítky prakticky s žádným tabu a pořádně se vyřádili tam, kde, v tomhle případě společenskými konvencemi svázanými Simpsonovými, nemohli. Super seriál.

Podfukáři

Podfukáři (2004)

Charismatická parta, na jejichž podfuky na nabubřelé zbohatlíky radost pohledět. V tu ránu byste chtěli dělat s nimi. ;-)

Teorie velkého třesku

Teorie velkého třesku (2007)

Tak tenhle seriál jsem viděl teprv nedávno a zamiloval se do něj. Když nepočítám Himym, tak je to asi nejlepší sitcom za poslední léta. Z Sheldona bych brečel smíchy. "Bazinga" :-D

Profesionálové

Profesionálové (1977)

Sice už je to hodně let zpátky, co tenhle seriál spatřil světlo světa, ale nemůžu si pomoct. Má to prostě šmrnc, šťávu, akci, dobré dialogy, skvělé honičky v autech. Kdykoliv běžel seriál v televizi, hltal jsem ho. A budu ho hltat zase, až znovu poběží.