Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Horor
  • Drama
  • Komedie
  • Krátkometrážní
  • Animovaný

Deníček (9)

Filmová výzva 2016 aneb Perte to do mě!

To takhle jednou napsal jeden Tomáš, jakože prej jestli nepůjdu do jeho ČSFD výzvy. A protože výzev není nikdy dost, šla jsem! Doufám, že mi do výzvy nenavalíte kraviny, protože se mám zrovna celý rok 2016 chuť koukat na dobrý filmy. Konec hlášení.

Nehledejde v tom žádné složitosti, prostě mi vyberte 10 filmů, které jsem neviděla a vy si myslíte, že bych je rozhodně vidět měla, a já se jimi budu po zbytek roku 2016 prokousávat! a to samé udělám i já pro vás.

A prý abych nebyla zahlcena, mohu si dovolit nějakou výzvu odmítnout. Ale toho se opravdu nebojím :D

 

Výzvu jsem přijala od:

 

Malarkey:

 

1. Má je pomsta 3*

2. Totálně na šrot 5*

3. Aaltra 4*

4. Adamova jablka 5*

5. Ukrutně šťastni 3*

6. Grandhotel Budapešť 4*

7. Hvězdný prach 3*

8. Oltre il guado 3*

9. Mary a Max 5*

10. Hlava plná metalu 3*

 

PanTumnus:

 

1. Atlas mraků 4*

2. Backcountry 4*

3. Beautiful Thing 2*

4. Burning Bright

5. Chňapáci 2*

6. Kniha života 3*

7. Křídla vánoc

8. Love song

9. Pevné pouto

10. Walter Mitty a jeho tajný život 3*

Filmová výzva 2016 aneb Perte to do mě!

Bloody Xmas Festival 15. - 17.11.2013

Letošní Bloody Xmas bude koncipován jako 3denní (15. - 17.11.), ryze hororový festival v Chotěboři v Hotelu Fantazie, že kterého se stane doslova hororový hotel! Nebudou chybět hororové hry (jak stolní, tak konzole), přednášky, diskuze, autorská čtení, promítání filmů (klasika, BD, VHS a pro ještě větší fajnšmekry 16mm!), Horror Night s kostýmy, soutěž pro české režiséry hororů, výstava aj.! Informace o ubytování, vstupném aj. zde . Informace o programu budou postupně přibývat zejména na této FB stránce

Bloody Xmas Festival 15. - 17.11.2013

Noc Českého amatérského hororru

Pokud nemáte Litvínov z ruky, neváhejte v pátek 20.9. navštívit klub Ponorka - seznámit se s Howardovskou séfradaktorskou dvojicí - tedy Obitem a twinpeaksem aka Eraserheadem, vyslechnout prezentaci časopisu, shlédnout několik krátko a středometrážních filmů z produkce Horrorwatch, Ludovicofilm, Scumfilms, Eyecannotdie nebo Miroslava Buly a vyslechnout pár slov o jejich tvorbě. 

 

Tedy ještě jednou, máte-li to tedy blízko, nebo chcete-li zažít zajímavý večer ve společnosti horroru, těšíme se na vás od 20:00 hod. v litvínovském klubu Ponorka! 

Noc Českého amatérského hororru

Papírový HOWARD pro předplatitele se může stát realitou!

Máte rádi HOWARDA a chtěli byste, stejně jako já, vlastnit také jeho papírovou verzi? Velmi vážně se uvažuje o zavedení předplatného pro zájemce. Není proto nic jednoduššího, než si pročíst oficiální info a poslat předběžný mail o tom, že máte o předplatné zájem, neb je samozřejmě třeba sehnat určitý, minimální počet, předplatitelů :) 

Papírový HOWARD pro předplatitele se může stát realitou!

Honza Vojtíšek: Z druhé strany

A protože nejen koukáme na hororové filmy, ale také rádi čteme, chtěla bych Vás informovat, že již pár dní je k mání sbírka hororových povídek, která se zove "Z Druhé strany" a jejíž autorem je Honza Vojtíšek (který, jak jistě všichni víte, je jedním z redaktorů hororového časopisu Howard). Obsahem sbírky je soubor nejlepších povídek z let 1997 - 2009, kniha 126 stran a je krásně ilustrována.

 

Pokud máte zájem podpořit Českou hororovou literární scénu, v tuto chvíli je kniha nejdostupnější přímo u autora, kterému můžete objednávku (spolu s pochvalami a připomínkami k časopisu Howard, milostnými vyznáními a erotickými pózami s časopisem Howard - což může být, vzhledem k tomu, že jde o časopis elektronický, poměrně oříšek -), psát na e-mail teresabanks@seznam.cz. Dále bude kniha k dostání v nejbližších dnech na www.kniznieshop.cz a Aukru. Cena není vysoká - já už mám svou - A co vy? :)

Honza Vojtíšek: Z druhé strany

Přehlídka netradičního filmu 2013

Kdyby někdo měl 26. - 28.9 cestu kolem Mladé Boleslavi, stavte se na Přehlídce netradičního filmu. Tématem je sexualita a nahota v balkánské kinematografii, což je, myslím, víc než výmluvné Já osobně festival navštěvuji již od druhého ročníku a nemůžu si ho vynachválit. A to nejen pro to, že organizátor je milovník extrémních žánrů, takže o kvalitní výběr programu je postaráno

 

Více informací FB stránka či web

Přehlídka netradičního filmu 2013

Howard č. 6

Ke stažení jest další vyvedené číslo elektronického hororového časopisu Howard, takže ti hříšní z Vás, kteří stále neznají nebo ti méně hříšní, kteří ještě nemají staženo, nechť tento hřích v nejbližší době napraví, nebo je stihne hněv Cthulhu! Hlavním tématem HOMOSEXUALITA A HOROR + spousta dalšího zajímavého čtení (a hlavně moje část článku o sympaťácích záporácích, to je jasné!:D)

 

http://www.howardhorror.cz/2013/03/howard-6.html

Howard č. 6

Proběhlo: BXM 2012

Od slizkých chapadel Cthulhu, přes starého kostelníka až do spárů 8-bitového děsu!

Přijďte se podívat na hororově laděné přednášky, filmy a diskuse, které proběhnou v rámci Bloody Xmas festivalu pod záštitou FanCity ve dnech 27. - 28.10.2012 v Praze, KD Novodvorská! Jste srdečně zváni!

FB stránka akce: http://www.facebook.com/bxm2012?fref=ts

Program a důlžité info o akci: http://www.fancity.cz/porady/  

Pozvánka na promítačku mexických hororových filmů 10.3.2012

Pod následujícím odkazem se skrývá pozvánka na promítačku hororových filmů. Vše potřebné informace naleznete v něm. V případě otázek piste pořadateli, který je zde pod nickem Fox Mulder. Pokud máte čas a chuť, určitě dorazte, rádi Vás uvidíme:)

 

http://www.kalper.eu/pozvanka-na-minikrvacek/