Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Akční
  • Drama
  • Sci-Fi

Oblíbené seriály (10)

Death Note - Zápisník smrti

Death Note - Zápisník smrti (2006)

Úžasně!!!! Každý díl jsem sledoval s dokořán otevřenou pusou! Dokonalé nápady! Pozor příběh začne nabírat na Hutnosti až v 2. díle! Vydržte a budete slastně odmněněni. Jen to mělo skončit dřív (každý pochopí:))

Fullmetal Alchemist: Bratrství

Fullmetal Alchemist: Bratrství (2009)

První FMA bylo skvělý, ale bratrství se drží původní předlohy a příběh je o to hutnější, navíc zde nejsou žádné fillery. Škoda jen vtípků které znevažují vážnější scény, ale i těm počase přijdete na chuť :) Výborné Anime. 5*

Dexter

Dexter (2006)

Netušil jsem do čeho se pouštím. Nevěřil jsem tomu co vidím, a ještě víc jsem byl překvapen, jak jsem tím byl fascinovaný. Ta surovost, chladnokrevnost. Dexter je fascinující osobnost s nelehkým životem, který ho stavý do velice složitých situací. Navíc není téměř schopný vyjádřit jakoukoliv emoci, což situaci nijak neulehčuje. První série je hlavně o uvedení diváka do děje, Sérii druhou shledávám zatím nejlepší, protože atmosféra honu sama sebe je prostě neuvěřitelná. 3. série tak nějako vyšumněla do ztracena, 4. série ač ze začátku nenápadná až průměrná výústí v závěr tak silný, že jsem se z posledního dílu týden vzpamatovával. 5. série se zabývá hlavně polidštěním Dextra. Hlavní síla Dextra, krom skvělé atmosféry, je hlavně v tom že vás Dexter pouští přímo do své hlavy, čímž se s ním sblížíte natolik, že se Dextrem stanete, a jeho příběhy se stanou příběhy vašimy. Víc takových seriálů. 5*

Naruto

Naruto (2002)

Když mi kamarád doporučoval tento seriál, říkal, že je to skvělý seriál plný fantastických soubojů a opravdu dobrých vtipů. Nejsem zrovna ve věku, ve kterém sledování animovaných seriálů není zrovna obvyklé. Ovšem shlednutí prvních 20 dílů jsem musel jen souhlasit. Kromě opravdu skvělých bitek a (čemuž jsem opravdu opravdu až do doby než jsem je viděl nevěřil) VTIPNÝCH vtipů, tento seriál nabízí i skvěle propracované charaktery postav a strhující příběh. Dále jsem ocenil absenci vyloženě pitomých postav (viz. Rakeťáci) i když to tak ze začátku vypadá, tak se v průběhu seriálu i z toho nejubožeji vyhlížejícího charakteru, vyklube propracovaný člen společenství, a nejednou s ním budete soucítit, nebo vám nad ním i ukápne slza. Není jediná postava, ať kladná či záporná, kterou by jste si neoblíbily. Źávěrem bych chtěl říct že český dabing velmi zhoršuje kvalitu seríálu minimálně o... no možná až na odpad, protože je opravdu úděsný. A chtěl bych tedy vzkázat všem "odpadářům" ať mu dají ještě jednu šanci. Je k dispozici a Japonsky dabovaná verze s českými titulky a zpět k hodnocení, právě tuto verzi já hodnotím plným počtem.

Dr. House

Dr. House (2004)

Doktor House je jeden z mých nejoblíbenějších seriálů vůbec a i když je některými z důvodů charakter H. Laurieho rychlá výměna dialogů a vtipné úrážky a odpovědi, Ale hlavním důvodem je pro mne to že Dr. House je detektivní seriál. Detektivní seriál u kterého nevíme kdo je oběť a kdo útočník a většinou až do úplného konce jestli útčník vůbec existuje, a pak sledovat jak je dostižen a zničen. A na rozdíl od kriminálekk, všechny zdejší hrozby jsou intimnější a bližší, skutečnější a tím děsivější a proto se do příběhů mohu lépe vcítit.

Gilmorova děvčata

Gilmorova děvčata (2000)

Instantní dobrá nálada. Není tu nic co by mohlo naše dvě hrdinky vyvést z míry a když náhodou,vždy mají připravenou pološílenou průpravičku která kohkoliv nepřipraveného vždy posadí zpět na zadek (chci umět BTW). Je mi jedno jak zšentilého nebo jakéhokoliv ze mě má náklonost k tomuhle seriálu dělá, zbožňuju ho a podívám se na něj vždy když mám možnost.

Futurama

Futurama (1999)

Nemůžu si pomoct... sice je tu hodně dobrých vtipů, ale Simpsnovy jsou simpsnovy... [ EDIT 24.7.2013] - tehdy jsem to neviděl ale dnes už vím že Futurama je vlastně brilantní nápad. Narozdíl od současně stagnujících Simpsonů, Futurama a její svět dovoluje našim hrdinům kdykoliv změnit prostědí, pár zákonů na hraní a nebo jim jednoduše dá zachránit svět a příběh i vtipy mají volnou cestu. Opravdu netuším proč jsou opět zrušeni namísto trpících Simpsonů.

Americký táta

Americký táta (2005)

Nechápu to, Family Guy nesnáším, ale AD je podle mě výtečný. Tímhle se měli Simpsonovy stát, nemyslím přesně ale skvěle to vystihuje fungující formuli Futuramy. Jsou tu klasické rodinné epizody, ale ty působí spíš jako parodie samy sebe a nebo mají alespoň zvrácené morální ponaučení, a když už není kam jít dál, jsou tu postavy jako věčně opilý osobnosti měnící Mimozemšťan Roger, Stan který je agent C.I.A. a tím pádem má stále přístup ke zbráním a šíleným vynálezům a tak můžu pokračovat dál a dál, takže šílenosti a zábava mají vždy cestu volnou.

Teorie velkého třesku

Teorie velkého třesku (2007)

Úžasná ukázka současného seriálu o zvířátkách ke kterým mám tak nebezpečně blízko :D znalost moderních technoligií a popkultur poviná :D

Simpsonovi

Simpsonovi (1989)

SImpsonovi mají ve světě spíše čestné místo. Bylo to něco nového ale v současnosti se svým striktím přístupem vůči celé rodině a snaze být naprosto neškodný zahnali sami sebe do rohu a zde stagnují a opravdu by potřebovali skončit. To ovšem nemění nic na tom že série 6-14 jsou jedny z nejvtipnějších lidských výtvorů vůbec.