Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Světoznámá pianistka Monica Serrano (Laura Flores) je zavražděna svým manželem (Jorge Luis Pila) a jeho milenkou (Vanessa Villela). S tím se však její duše nehodlá smířit a vstoupí do těla dívky jménem Adriana Aguilar (María Elisa Camargo), aby napravila všechny křivdy a vykonala pomstu na lidech, kteří ji zradili. (fiLLthe3DD)

Zajímavosti (2)

  • Herečka Laura Flores (Monica Serrano) nazpívala úvodní znělku, která nese stejný název jako seriál a v překladu znamená „v cizí kůži“. (fiLLthe3DD)
  • Jedná se o adaptaci námětu telenovely El Cuerpo Ajeno (od r. 1992) od Julia Jimeneze – ten pojednává o dvou mužích, kteří ve stejný okamžik zemřou a duše jednoho se přesune do těla do druhého, který se následně rozhodne pomstít manželce a jejímu milenci. Společnost Telemundo (která za seriálem stojí) přitom námět již zpracovala v divácky úspěšné novele El Cuerpo del Deseo (od r. 2005). Tato novější verze je však rozdílná v tom, že hlavními postavami jsou ženy. Seriál La Venganza (od r. 2002, rovněž Telemundo) pak sice měl stejný děj a hrdinkami byly dvě ženy, ale není považován za oficiální remake. (fiLLthe3DD)

Reklama

Reklama