foto

Jorge Luis Pila

  • nar. 3.8.1972 (46 let)
    Havana, Kuba
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

TV seriály

2012 Corazón Valiente (TV seriál)
2011 La casa de al lado (TV seriál)
2010 Aurora (TV seriál)
Eliso, vrať se! (TV seriál)
2009 V náručí ďábla (TV seriál)
2005 Decisiones (TV seriál)
2004 Nezkrotná Lucía (TV seriál)
2003 Rebeca (TV seriál)
2002 Escándalo del mediodía, El (TV seriál)
2001 Secreto de amor (TV seriál)
2000 Ellas, inocentes o culpables (TV seriál)
1999 Catalina y Sebastián (TV seriál)
1998 Yacaranday (TV seriál)
1997 Al norte del corazón (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace