Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(3) / Epizody(36)

Obsahy(1)

Sledujte příhody impulzivního Cupheada a jeho opatrného, ale poddajného brášky Mugmana v animovaném seriálu podle oblíbené videohry. (Netflix)

Recenze uživatele honajz2 k tomuto seriálu (7)

Pekelný karneval (2022) (S01E01) 

Možná to chce být poctou animovaným groteskám z 30. let minulého století, možná to na ně jen odkazuje pouze proto, že to tak dělá i hra, podle které to je, parodii v tom nevidím, ale tak jako tak tomu chybí to zásadní, co by každá groteska měla mít - spousta humorných scén. A to teď myslím v objektivním slova smyslu, subjektivní je teď celkem zbytečný. Tady těch gagů jaksi moc není a jakákoli kreativita šla taky stranou. Hru moc neznám, jen vím, o co v ní zhruba jde a že má být strašně těžká na hraní, ale pilotní díl seriálu podle ní mě teda moc neoslovil. Slabé 3* ()

Lahvička (2022) (S01E02) 

Skvělá a vtipná pointa, ale jinak je to podobně nenápadité, nekreativní a zaměnitelné jako přechozí epizoda. Mám pocit, že by to byl průměr i mezi tehdejšími groteskami. 3* ()

Ribby a Croaks (2022) (S01E03) 

Takže to zopakuji ještě jednou a jestli i další epizody budou takové, tak to do nich budu jen kopírovat - průměrné, nekreativní, zaměnitelné. Čas se u toho zabít sice dá a rychle to uteče, pro fandy hry a děcka možná super, ale nám ostatním to nemá co dát. Slabé 3* ()

Pozor na ouško! (2022) (S01E04) 

Zatím jedna z těch lepších epizod, ale pořád platí to, co jsem psal ke každé mnou viděné - průměrné, nekreativní, zaměnitelné. Čas se u toho zabít sice dá a rychle to uteče, pro fandy hry a děcka možná super, ale nám ostatním to nemá co dát. ()

Hra v kostky (2022) (S01E05) 

Za mě teda nejlepší epizoda, aspoň zatím, i když teda svůj potenciál pořád plně nevyužila. I tak je ale první epizodou, která konečně není průměrná a zaměnitelná, ačkoli se to z mého hodnocení nemusí zdát. K těm čtyřem hvězdám to mělo fakt blízko, ale slabý závěr mi ty dojmy zase shodil trochu dolů. Silné 3* ()

Duchové neexistují! (2022) (S01E06) 

Jedna z těch lepších epizod, ale i tak stále průměrná a stejná jak ty předchozí. A přitom by taková být nemusela, kdyby na konci měla nějakou pořádnou pointu - vlastně, kdyby vůbec nějakou měla, protože to, co se stane na konci, žádná pointa není a s těmi duchy to nikam vlastně nedospělo. 3* ()

Kořínkáři (2022) (S01E07) 

Zase jedna z těch lepších epizod, protože tahle měla aspoň dobrý nápad, ale jinak se mi zatím všechny epizody líbily víceméně stejně, takže to tady asi ukončím, protože tohle není zrovna seriál pro mě. Čekal jsem něco víc kreativního a míň infantilního, co se nebude jen spoléhat na formu, ale tak co se dá dělat. Vyloženě špatné to taky není a o žádném z těch sedmi dílů nemůžu říct, že by mě něčím otravoval nebo vytáčel - jenom byly všechny průměrné. Silné 3* ()

Reklama

Reklama