Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(3) / Epizody(36)

Obsahy(1)

Sledujte příhody impulzivního Cupheada a jeho opatrného, ale poddajného brášky Mugmana v animovaném seriálu podle oblíbené videohry. (Netflix)

Recenze uživatele BrMikes k tomuto seriálu (9)

Pekelný karneval (2022) (S01E01) 

Cuphead a Mugman začali svůj příběh dost zábavně. Krásná disneyovsky laděná animace spolu s ulítlým ztvárněním ďábla fungují v pohodě. Suma sumárum rozhodně zajímavý úvod do seriálu. ()

Lahvička (2022) (S01E02) 

Za mě jedna z nejzábavnějších epizod první série. Postava mimina i se závěrečnou pointou jsou vtipné až dost a já si proto díl neuvěřitelně užil. ()

Ribby a Croaks (2022) (S01E03) 

Spíše jedna z těch slabších epizod. ()

Pozor na ouško! (2022) (S01E04) 

Díl který sám o sobě stojí na zábavné premise, která je k tomu zpracována velmi šíleným a zábavným způsobem. Navíc (jako u většiny dílů) má opravdu fantastickou pointu. ()

Hra v kostky (2022) (S01E05) 

Tato epizoda je za mě dost předvídatelná ale poměrně zábavně zpracovaná. Ďábel se vrací a to se svým fantasticky záporáckým číslem jedna v podobě Krále kostek. Právě Ďáblovy scény pro mě zachraňují tento díl od označení průměrná. Suma sumárum slabší ale díky záporakům stále zábavná epizoda ()

Duchové neexistují! (2022) (S01E06) 

Tento díl možná není tak zábavný jako jiné ale za mě si odnáší pět hvězd už jen za to, jakou poctu vzdává starým disneyovským děsivým scénám. Díky tomu jsem autorům ochoten odpustit, že použili příběh který jsme už viděli mnohokrát a dokonce i lépe zpracovaný.  Každopádně závěr jako vždy pobavil. ()

Kořínkáři (2022) (S01E07) 

Solidně pobavilo. ()

Čarovný svetr (2022) (S01E08) 

Ďábel opět na scéně, opět se vrací se zábavným poskokem, tentokrát s mnohem větší rolí a i to dopomáhá faktu, že je tato epizoda jedna z těch nejlepších. Možná přímo nejlepších. Nese si s sebou totiž spoustu kreativních a vtipných momentů. Suma sumárum opravdu skvělé. ()

Bacha na ten svetr! (2022) (S01E09) 

Toto je asi epizoda, kde mi Ďábel příjde nejzábavnější. Hlavně pasáž s natíráním plotu, které je pro mě obecně jednou z nejlepších pasáží celého seriálu. Jinak ale díl lehce zaostává za svým předchůdcem ale nelze mu upřít, že se jedná o příjemné zakončení tohoto "svetrového dvojdílu". ()

Reklama

Reklama