Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Dynamický a emotivní příběh boje, vášně a oběti. V letech 2016 až 2018 filmaři doprovázeli Joannu Jedrzejczyk, mnohonásobnou šampiónku UFC, která v té době dobyla svět ženského MMA. Aby zůstala na vrcholu, musí polská bojovnice neustále čelit svým oponentům a svému vlastnímu tělu, které je nuceno znovu a znovu vyvíjet nadlidské úsilí. „Nepřemožitelný“ odhaluje zákulisní boje moderních gladiátorů, bez okolků ukazuje krev, pot, slzy a ohromující osamělost, které jsou cenou na cestě k úspěchu v profesionálním sportu. (sator)

(více)

Recenze (4)

Superpero 

všechny recenze uživatele

Jsem velký fanoušek UFC, takže mě to bavilo. Tento dokument je nejsilnější v zobrazování shazování váhy. To hubnutí, pocení, dehydratace a celkové psychické trápení s tím spojené působí hůř, než samotná bitka. Co naopak dokument nezvládá je popsat důvody, které Joannu vedly k jejím rozhodnutím. Vždy tam je jen naznačeno, že si jí někdo nevážil, tak jela do Ameriky, nebo že byla s někým nespokojená a vyhodila ho, ale nevíme koho. Chápu, že by to asi přesáhlo předem domluvené hranice soukromí, ale působí to polovičatě. Každopádně vím o ní víc, než jsem věděl přes zhlédnutím. Joanně přeji hodně úspěchů i do budoucna a i když to už na pásek asi nebude, tak pět obhajob je pět obhajob a to jí nikdo nevezme. ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Polská odpověď na oslavný dokument o Conorovi. Ten má také k dokonalosti daleko, ovšem nabízí unikátní záběry z jeho úplných začátků. K Joanně se dostáváme, když už je v pozici šampionky a sestřihy jejich zápasů každý fanoušek bojových sportů viděl. Pravou tvář bývalé královny určitě stojí za to poznat, protože je zcela odlišná než role, kterou se rozhodla hrát v MMA cirkusu. Nezasvěcené určitě šokuje shazování, ale jinak se mnoho zajímavého ze soukromí divák nedozví. ()

sator

všechny recenze uživatele

Dynamický a emotivní příběh boje, vášně a oběti. V letech 2016 až 2018 filmaři doprovázeli Joannu Jedrzejczyk, mnohonásobnou šampiónku UFC, která v té době dobyla svět ženského MMA. Aby zůstala na vrcholu, musí polská bojovnice neustále čelit svým oponentům a svému vlastnímu tělu, které je nuceno znovu a znovu vyvíjet nadlidské úsilí. „Nepřemožitelný“ odhaluje zákulisní boje moderních gladiátorů, bez okolků ukazuje krev, pot, slzy a ohromující osamělost, které jsou cenou na cestě k úspěchu v profesionálním sportu. ()

Reklama

Reklama