Reklama

Reklama

Král krabů

(festivalový název)
  • Francie La Légende du Roi Crabe (více)
Trailer

Obsahy(1)

Příběh tak krásný a tradovaný tak dlouho, že hledat pravdivé jádro by bylo zbytečné. Uhrančivý divous, prototyp romantického hrdiny, Luciano se navrací do rodného města. Jeho nepoddajná povaha jej přivede do konfliktu s hradním pánem. Luciano musí uprchnout z Evropy a vyprávění jej nachází ve druhé části diptychu příběhů v Ohňové zemi, kde se Lucianova nezkrotná vnitřní energie přetavuje ve zlatou horečku, jako by nalezení pokladu mělo vyhnanci přinést konečné vykoupení. (MFF Karlovy Vary)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (4)

rivah 

všechny recenze uživatele

Španělsky RE GRANCHIO...Hrdina je zarostlý, s hustým vousem a stále podmračený. Spolu s typickými vesničany tvoří syrovou skupinu...V Ohňové zemi má již krátký vous a najde velkého červeného kraba a též střílí...Film je to zvláštní, má drsnou slupku a kvůli tomu asi na zdrojích IMDb vysoce hodnocen, jen Guardian má uměřených 60%. ()

Galerie (8)

Související novinky

IX. ročník MittelCinemaFestu právě probíhá

IX. ročník MittelCinemaFestu právě probíhá

26.11.2021

MittelCinemaFest, středoevropský festival současné italské kinematografie, který se letos koná v České republice již po deváté, ve dnech od 25. listopadu do 1. prosince nabídne rozsáhlou a pestrou… (více)

Reklama

Reklama