Reklama

Reklama

Pojďte pane, budeme si hrát

(seriál)
  • Česko Kdo to hodil, pánové (více)

Série(2) / Epizody(11)

Jeden je malý a hloupoučký. Druhý protáhlý a vychytralý s mlsným jazýčkem. Jednoho dne se potkali u Kolína a dali se do řeči. Po dlouhém klábosení o tom, jak měli geniální předky a příbuzné zjistí, že jsou bráchové a začnou si spolu hrát. Prožívají spolu mnohá dobrodružství a hry, které však nejsou ze strany toho většího zrovna čestnou zábavou. Ale malý medvídek to snáší vcelku dobře a tak oba navozují řadu úsměvných situací. (stub)

(více)

Recenze uživatele Valkyria k tomuto seriálu (5)

Potkali se u Kolína (1965) (S01E01) 

"Pane, pojďte... budeme si hrát!" ... "Moje babička je taky v polárce" ... Prostě 100% zábava pro malé i velké! :) Chytrý humor a překrásné animace plyšových medvídků a jejich příhod! :) "Leda si zahrát na nejlínějšího chlapa pod sluncem! Já takhle jako ležim, a jako pláču a vy se ptáte proč! Já mám hroznou chuť na maliny a vy se divíte, že si neutrhnu. Pane, to já přece nemůžu, vždyť jsem strašnej lenoch!" :D:D "To je nějaký konec hry tohleto?" "No, leda na budíka... tedá.. jestli umíte..!" ()

K princeznám se nečuchá (1965) (S01E03) 

Můj nejoblíbenější díl! Zakletá princezna :D Chudák malinkej! Když s ním ten velkej medvěd pořád "zametá".. :D Je to prostě klasika... a myslím si, že nejen pro děti... když mi je smutno, pustím si to ještě dnes a bavím se! :D ()

Psí kusy (1971) (S02E02) 

"Ka-fu?" :) Moc krásný díl plný gagů a zábavy. :) ()

A neříkej mi Vašíku (1972) (S02E04) 

U tohohle dílu jsem se hrozně pobavila... přošpichovaný hláskami! :D "A já jsem princezna se Sáby." :D ()

Nazdar, kedlubny! (1973) (S02E05) 

"Vousy? Slepený kozí bobky to jsou!" Další perfektní díl!!! :D:D ()

Reklama

Reklama