foto

Vladimír Malík

  • nar. 1931
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2006 Fimfárum 2
2003 Toll Collector, The
2002 Fimfárum Jana Wericha
1996 Venkovský lékař
1994 Kamarihaikara
1992 Hiilisangolla ratsastaja (TV film)
1990 Motýlí čas
1988 Duhový koberec
1986 Lakomá Barka
Osudy dobrého vojáka Švejka
Romance z temnot
1985 Krysař
Křesadlo
1984 Homunkulus
Houpačka
O rybáři, který nikdy nic nechytil
Paní Bída
Pražský svědek
Svätohor (TV film)
1983 Hadí princ
Možnosti dialogu
1982 Ex libris
Karty
Pat a Mat: Stěhování
Pat a Mat: Voda
Pat a Mat: Zahrádka
Zaniklý svět rukavic
1981 Diskjockey
Loutka, přítel člověka
Na zdraví
O bílé princezně
Pat a Mat: Gramofón
Pat a Mat: Grill
1980 Aucassin a Nicoletta
Jak dal sedlák študýrovat vola
1979 Budulínek Mandelinka
Bum
Proč má člověk psa
Sbohem, Ofélie
1978 Hádanky za bonbón
Mokré halali
Panika
1977 Buben
1976 Výprava do Hrusic
1974 Dobrodružství kouzelné hole
Na posedu
Pozor, medvěd!
1973 Babička vypráví pohádku
Jabloňová panna
Na špagátě
Prach & broky
1972 Parohy
1970 Hra na maminku
Laokoon
1969 C.K. Střelnice
Darwin Antidarwin aneb Co žížala netušila
Masožravá Julie
1968 Akcelerace
Fanfarón, malý klaun
Jak šlo vejce na vandr
O komínku zedníky laškovně nakřivo postaveném
1967 Health of Man
Pomlouvači
Pomocníci
Věrné naše milování
1966 Rekův románek
1965 Policajt a chorál
Úkryt Černého Billa
1964 Ideál
Poťouchlé skotačinky života
1963 Solidní dědeček
1962 Biliár
Malé, ale moje
Romance
Úvodní slovo pronese
1961 Kočičí škola
Kurs pro muže
1960 Kočičí slovo
Malování pro kočku
Přátelé na sirkách
1959 Jak si zařídit byt
Lev a písnička
Čarovné lyže
1954 Mladá láska (studentský film)

TV seriály

2000 Broučkova rodina (TV seriál)
1998 Broučci: Dobrodružství na pasece (TV seriál)
1995 Broučci (TV seriál)
1979 Dášeňka (TV seriál)
Jak šla do služby (E07)
Jak sportovala (E06)
Mnoho vody uteklo (E05)
další epizody (7)
1977 O zvířátkách pana Krbce (TV seriál)
Pan Krbec se vrací (E13)
Požár (E12)
Kokeš v botách (E11)
další epizody (13)
Zahrada (TV seriál)
O myších ve staniolu (E05)
Velryba - Abyrlev (E04)
1976 Zahrada (TV seriál)
Jak ulovit tygra (E03)
1975 Zahrada (TV seriál)
O té velké mlze (E02)
1974 Zahrada (TV seriál)
Milovník zvířat (E01)
1973 Pojďte pane, budeme si hrát (TV seriál)
Nazdar, kedlubny! (S02E05)
1972 Pojďte pane, budeme si hrát (TV seriál)
A neříkej mi Vašíku (S02E04)
1971 O kocouru Mikešovi a jeho přátelích (TV seriál)
Pan Tau (TV seriál)
Pojďte pane, budeme si hrát (TV seriál)
O pardálu, který voněl (S02E03)
Psí kusy (S02E02)
1970 Pojďte pane, budeme si hrát (TV seriál)
Co to bouchlo? (S02E01)
1967 Pojďte pane, budeme si hrát (TV seriál)
Jak šli spát (S01E06)
1966 Pojďte pane, budeme si hrát (TV seriál)
Držte si klobouk (S01E05)
Jak jedli vtipnou kaši (S01E04)
1965 Pojďte pane, budeme si hrát (TV seriál)
K princeznám se nečuchá (S01E03)
Jak jeli k vodě (S01E02)
Potkali se u Kolína (S01E01)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace