Reklama

Reklama

If I Can't Have Love, I Want Power

  • Austrálie If I Can't Have Love, I Want Power
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Mladá tehotná kráľovná Lila (Halsey) zápasí s láskou, aby nakoniec zistila, že schopnosť vytvoriť život (a ukončiť ho) odomkne v nej nadprirodzenú silu. (Arsenal83)

Videa (1)

Trailer

Recenze (6)

Dzeyna 

všechny recenze uživatele

Halsey a její prsa v hlavní roli. Nicméně si nejsem úplně jistá, proč poslední dobou dělají muzikanti ke svým albům i mini filmy. Tady to opravdu potřeba nebylo. ()

Reklama

Rathalos odpad!

všechny recenze uživatele

Na scene mame dalsiu americku kravu s komplexom menejcennosti,ktora si to kompenzuje vyzliekanim sa pred kamerou,s hororom to nema absolutne nic spolocne,jedina vec,ktora je strasidelna v tomto "filme" je bobor samotnej Halsey,ktora nedostala zalohu pred natacanim a tak nemala prachy na holiace potreby,ak si chcela ziskat priazen fanusikov takto,tak slobodne mozem povedat,ze jej tvorbu mozem je*at,chvalabohu za rychle pretacanie,to mi usetrilo cas...:⁠-⁠) ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Bolo by to promo ako sviňa, len neviem prečo Halsey musela prekročiť hranice a chodiť holá po lese, že jej bobra okusovali listy žihľavy a všade dokola musela otŕčať svoju prdel. Pritom nápad výborný a pesničky tiež fajn. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

V žádném případě nejde o hororový film, nýbrž doprovodný snímek ke stejnojmennému hudebnímu albu zpěvačky Halsey promítaného ve vybraných kinech IMAX. Snímek je plný hraných scén i písniček, které se na albu objevily. If I Can't Have Love, I Want Power sklidil převážně pozitivní recenze od kritiků, kteří chválili jeho ambiciózní koncept a divadelní zpracování.    Přiznám se, že Halsey je pro mne jednou velkou neznámou, ale jak jsem později zjistil, jednu její písničku jsem znal z rádia. Jinak jsem absolutně netušil, do čeho jsem šel. Ale když už jsem to měl ve své sbírce, proč ne. Kupříkladu Michael Jackson se svým Thrillerem na mě dokázal velmi zapůsobit, ale srovnávat to s tímto kouskem prostě nejde. Tohle bylo o třídu horší po všech stránkách. Přesto musím uznat, že některé skladby se mi líbily. Dalším faktorem bylo i to, že se natáčelo během Covidu v České republice (během března 2021) – hned na několika místech a ve snímku se objeví i několik českých příležitostných herců, nebo choreografů na historický šerm. Asi nejznámější je herec s exotickým jménem Vuk Čelebić.    Celý děj pojednává o těhotenství, nešťastném manželství, sexualitě a zrození. Nahota je tu rovněž v hojné míře, nicméně nevím, jestli zrovna tohle byla správná volba. Jako písničky pěkné (některé), ale pozorovat potetovanou Halsey zcela nahou i některé další ženy – to bylo spíš utrpení. Po vizuální stránce to taky nebylo úplně marné, ale některé extrémy se mi taky moc nelíbili. O samotném příběhu se moc bavit nebudu, protože ten mě nějak zvlášť nezaujal.    Beru to jen jako takové zpestření před koncem roku a škrknutí další položky ve své filmotéce. ()

Zajímavosti (1)

  • Natáčelo se v období pandemie covid-19 v březnu roku 2021 v Praze, u hradu Křivoklát, u hradu Točník, u zámku Dobříš a záběry z lázní byly pořízeny v Nových Lázních Ensana Health Spa Hotel. (SOLOM.)

Reklama

Reklama