foto

Brian Caspe

  • nar. 11.5.1975 (45 let)
    Santa Cruz, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2021 The Hitman's Wife's Bodyguard
2020 Emperor
2019 Králíček Jojo
Malá ríša
Skleněný pokoj
2018 Kto je ďalší?
The Catcher Was a Spy
2017 Milada
Poét
V utajení
Úkryt v zoo
2016 Anthropoid
Montenegro
Taxi 121
Underworld: Krvavé války
2015 Gangster Ka: Afričan
Karbala
Last Knights
Marťan
2014 Polda (studentský film)
The Lost Legion (TV film)
2012 L'olimpiade nascosta (TV film)
2011 Mission: Impossible - Ghost Protocol
2010 Psych 9
2009 Solomon Kane
2008 Rudý baron
Wanted
2007 Hannibal - Zrození
2006 Iluzionista
Zběsilý útěk
2004 Hellboy
Hon za svobodou
2003 Hitler: Vzestup zla (TV film)
Hostel (studentský film)
Liga výjimečných

TV seriály

2021 Spy City (TV seriál)
2020 Shadowplay (TV seriál)
Pán času (TV seriál)
Nikola Tesla's Night of Terror (S12E04)
2019 Soumrak templářů (TV seriál)
Death Awaits (S02E07)
Blood Drenched Stone (S02E06)
Road to Chartres (S02E05)
další epizody (7)
2018 Lore (TV seriál)
Jack Parsons: The Devil and the Divine (S02E06)
2017 Fearless (TV seriál)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
Nezvěstná (TV seriál)
Brave Boy (S01E08)
Labyrint (TV seriál)
Epizoda 2 (S02E02)
2015 Reportérka (TV seriál)
V plamenech (E02)
Legenda (TV seriál)
Příběh Terrence Gravese (S02E05)
Příběh Dmitrije Petroviče (S02E01)
2014 1864 (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Bez hranic (TV seriál)
Home Is Where the Heart Is (S02E05)
2012 Vyprávěj (TV seriál)
Svaťák (S03E19)
2011 Borgia (TV seriál)
Předehra k apokalypse (S01E08)
2008 Soukromé pasti (TV seriál)
Něžný vetřelec (S01E01)
2006 Letiště (TV seriál)
2005 Zjevení (TV seriál)

Dokumentární

2004 Rex-patriates

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky