foto

Brian Caspe

  • nar. 11.5.1975 (43 let)
    Santa Cruz, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Emperor
Skleněný pokoj
2018 The Catcher Was a Spy
2017 Milada
Poét
V utajení
Úkryt v zoo
2016 Anthropoid
Montenegro
Taxi 121
Underworld: Krvavé války
2015 Gangster Ka: Afričan
Karbala
Last Knights
Marťan
2014 Polda (studentský film)
The Lost Legion (TV film)
2012 L'olimpiade nascosta (TV film)
2011 Mission: Impossible - Ghost Protocol
2010 Psych 9
2009 Solomon Kane
2008 Rudý baron
Wanted
2007 Hannibal - Zrození
2006 Iluzionista
Zběsilý útěk
2004 Hellboy
Hon za svobodou
2003 Hitler: Vzestup zla (TV film)
Hostel (studentský film)
Liga výjimečných

TV seriály

2018 Lore (TV seriál)
Jack Parsons: The Devil and the Divine (S02E06)
2017 Fearless (TV seriál)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
Labyrint (TV seriál)
Epizoda 2 (S02E02)
2015 Reportérka (TV seriál)
V plamenech (E02)
Legenda (TV seriál)
Příběh Terrence Gravese (S02E05)
Příběh Dmitrije Petroviče (S02E01)
2014 1864 (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Bez hranic (TV seriál)
Home Is Where the Heart Is (S02E05)
2012 Vyprávěj (TV seriál)
Svaťák (S03E19)
2011 Borgia (TV seriál)
Předehra k apokalypse (S01E08)
2008 Soukromé pasti (TV seriál)
Něžný vetřelec (S01E01)
2006 Letiště (TV seriál)
2005 Zjevení (TV seriál)

Dokumentární

2004 Rex-patriates

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace