Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Rozhovory a archivní zvukové i obrazové záznamy zachycují chaos, který zavládl během útoků z 11. září. Všechno to ale začalo už v 80. letech. (Netflix)

Recenze (3)

jirikzaboj 

všechny recenze uživatele

Zatím nejlepší úvod dokumentu o 9/11 a spoustu doposud nepoužitého materiálu a nezveřejněných informací. Americká statečnost a idealizace hrdinství jde naprosto stranou a dokument také přijímá fakta jistých chyb, které se uskutečnily již několik let před touto událostí, různých  rozhodnutí v 90. letech a možná podcenění klíčových postav v boji proti terorismu. Z úvodní sekvence jde mráz po zádech i po tolika letech a rozhovory se zúčastněnými jsou emocionálně silné a naprosto šokující. Hrůzostrašná první epizoda na velmi vysokých kvalitách. ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Brutální rekonstrukce událostí, které včera přesně před 20 lety zahýbala celým světem. Nebudu jinak nalhávat, že u některých zpovědí a šokujících pohledů jsem slzy neudržel. ()

Reklama

Remivsremi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prvních dvacet minut a záběry na New York, zkázu a tisíce lidských příběhů dokáže stále připravit husinu. Pak tady máme shrnutí od vpádu sovětských vojsk do Afghánistánu, přes vznik Talibánu a Al-Káidy až po osudné září. Dokument obsahuje hromadu dobových audio a video záznamu a snaží se přiblížit všechny důležité události. Kvalitně připravené a precizně podané. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama