Reklama

Reklama

Hon na vrahy

(seriál)
  • USA Catching Killers
USA, (2021–2023), 7 h 54 min (Minutáž: 32–46 min)

Režie:

Simon Dekker

Scénář:

Simon Dekker

Hrají:

JJ Holoubek (vypravěč), Dan Rather (a.z.)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(12)

Obsahy(1)

Seriál o skutečných zločinech, ve kterém vyšetřovatelé případů nechvalně známých sériových vrahů odhalují děsivé detaily svojí náročné práce. (Netflix)

Recenze (24)

Maslo133 

všechny recenze uživatele

Po té co jsem shlédnul snad všechny dokumentární pořady na Netflixu mi to přijde trochu vyčpělé. Je to víceméně recyklát toho co už buďto sám Netlfix nebo i někdo jiný jednou natočil. Hnedka u prvního případu jsem měl neustále pocit že jsem to už někde viděl. Taky mě tam dost štvaly emocionální chvilky vyšetřovatelů. Jak báby v přechodu co si jdou poplakat. Další díly už byly naštěstí lepší. 70% ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Dokument sa zameriava na konkrétnych páchateľov a skutkom ktoré spáchali, pričom pokiaľ dúfate v autentické zábery z miesta činu či z vyšetrovania - zabudnite. Celý dokument sú poväčšine monológové výpovede vyšetrovateľov či ľudí, ktorí sa podieľali na odhalení identity vraha, s prebleskom inscenačných scén či zvukových záznamov výpovedí páchateľov. Prvá časť materiálovo odfláknutá, druhá lepšia v závere kvôli autentickým záberom zo zatýkania a výsluchu, tretia a štvrtá epizóda sa zaoberajú jedným prípadom, pričom kvalitatívne ťahá dokument nahor z dôvodu priebehu vyšetrovania. Lepší priemer .. ()

Reklama

Warhorr 

všechny recenze uživatele

1. díl Ridgway. 2. díl Wuornos. Celkem rychlý průběh událostí zaměřený na diváky, kteří o sériových vrazích třeba doposud neslyšeli. Pro nezasvěcené určitě zajímavá podívaná. Pro ty, co mají už něco nakoukáno tak to bude sloužit spíš jako taková rekapitulace. Osobně mě překvapilo pár záběrů z místa činu, které jsem v předchozích dokumentech neviděl ale nic navíc tady prostě není. Oproti dokumentům z Investigation Discovery je to zde hodně osekané. Co dodat ke zbylým dvoum dílům ? Nechápu, proč má jedna vražda nejdelší stopáž a je rozprostřena do dvou epizod. Tohle bylo nezajímavé a unavující. Měli tam vecpat klidně Ramirese, Gaceyho. ()

cpt.Lynch 

všechny recenze uživatele

Slušný true crime seriál, soustředící se na pátrání po vrazích z pohledu policistů. Plus je, že se soustředí na méně známe kauzy, které jsou ale často děsivější, než ty nejznámější případy. Mohlo by víc zaměřit i na pachatele, jejich motivaci, rozhovor s nimi atd. Tak je tam málo autentických záběrů, je to dost soft. 3,5* ()

ShiShinka 

všechny recenze uživatele

Dokument zachycující okolnosti a způsob polapení těch nejnebezpečnějších a nejzvrácenějších. To vše se dozvídáme přímo z úst vyšetřovatelů. Podkresleno autentickými nahrávkami z výslechů a návraty na inkriminovaná místa, kde vyšetřovatelé popisují poslední okamžiky těchhle monster na svobodě. PS: Pokud požadujete psychologickou sondu do duše každého sériového vraha, existují několikahodinové dokumenty věnující se těmto rozborům. Například o BTK jich bude zhruba tak miliarda. Nechápu co čekáte, že se dozvíte za necelých 40 minut o člověku, který vraždil desítky let. Ještě v dokumentu soustředícím se na jeden konkrétní úsek vyšetřování daných případů. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno