Reklama

Reklama

Mr. Puzzles

všechny plakáty
Krátkometrážní / Horor / Animovaný
USA, 2021, 4 min

Obsahy(1)

První hororový film napsaným robotem. Po zhlédnutí hororových filmů o celkové stopáži 400 000 hodin vznikl první hororový film, jehož autorem je stroj. Krátký animovaný film Mr. Puzzles je inspirován sérií Saw. (Alfréda)

Recenze (4)

pornogrind odpad!

všechny recenze uživatele

Takhle to dopadá když za lidi dělá práci umělá inteligence. Jde o první hororový film, který napsal bot po zhlédnutí 400 000 hodin hororových filmů. ()

SOLOM. odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle byla pěkná sračka, dokonce taková ta mazlavá, co smrdí na sto honů. Roboti ať se do hororů neserou – protože tohle byla ještě větší hrůza než kousky od Uwe Bolla, Asylum či Syfy. Podobné měřítko zaslouží i rádoby „české titulky“ – to snad byly použité z Google překladače ne. Pan Hádanka, Velryba tajný detektiv i ta blbá hlavní hrdinka, doufám, že tam všichni chcípli. Ty vole taková pitchovina… ()

honajz2 odpad!

všechny recenze uživatele

Chápu, co z toho "vyplývá" (nakolik se to tak dá říct, jelikož jestli to fakt tvořila umělá inteligence, tak záměr asi neměla, jen úkol - a ¨nesedí mi to, jelikož netuším, kde vytáhla ty velryby), ale nic to nemění na tom, že to začne být hrozně rychle otravné, není to ani zajímavé, ani vtipné, ani jako experiment to moc nefunguje, prostě to v sobě pro mě nemá žádné klady. odpad! ()

Reklama

Reklama