Reklama

Reklama

Epizody(12)

Obsahy(1)

Štyri dievčatá z tenisového klubu Kameido High School sa ako-tak snažia hrať tenis popri ich bláznivých každodenných životoch. Patria medzi ne nová členka klubu, Yuri Oshimoto, ktorá je jej idiotským spolužiačkam iba na smiech; Kanae Shinjo, hlúposť sama, stroj, ktorý nemôže hrať tenis, aj keď je v tenisovom klube; Marima Band, nepredvídateľná a zvrhlá "dychtivosť" z Kansai; a Takamiya, zasnená dcéra Yakuzy, ktorá sa snaží riešiť všetky problémy s pomocou peňazí. (Lettanea)

(více)

Recenze (3)

Subjektiv 

všechny recenze uživatele

Tahle partička dívek se většinu času věnuje naprosto obyčejným činnostem jako je brigádničení či tenis, činí tak však vždy způsobem zcela neobyčejným. V rychlém sledu během asi minuty a půl stihnou holčiny spáchat tucet zločinů proti diváckému očekávání, o něco méně pak proti fyzikálním zákonům a těžko říct kolik proti společenským konvencím. Absurdity přímo prší a při hustotě toho slejváku nejednou zasáhnou svůj cíl. Konečně zase jednou vcelku slušný humor v anime. Silné ***. ()

Jeoffrey 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Začnu tím, čeho se mi v tomto krátkém díle dostalo nejvíc a to je opening. Roztomilá a hodně návyková hudební záležitost, kterou jsem si i při tom 12. poslechu velmi užil. Co se samotného anime týká, tak je to také docela roztomilé a hlavně dost zábavné. Zase jednou vévodí místy až absurdní humor a pointy vtipů jsou tak místy velmi nečekané. Navíc kadence vtipů a dialogů je vzhledem k tomu jak je to krátké opravdu velmi intenzivní, takže jako asi jediné negativum za sebe vidím, že jsem občas nestíhal titulky. Animace sice není kdoví jak propracovaná, ale působí mile a k téhle ztřeštěnosti se mi líbí. Charaktery jsou také hodně dobré a velmi dobře se mi na ně a na všechny ty blázniviny co vyvádějí kouká... 8/10 ()

Lettanea 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Štyri dievčatá na cracku, s veľmi zaujímavými osobnosťami (Hlavne tá úchyláčka). Jeden diel má presne 2:00 z čoho je približne štvrtina opening takže dievčatká musia hovoriť rýchlejšie ako eminem rapuje aby stihli vytvoriť zábavu. Nič nedáva zmysel ale je to sranda, akurát som mal zo začiatku problém stíhať čítať titulky. Určite pokračujem ďalšou sériou. ()

Reklama

Reklama