Reklama

Reklama

Série(9) / Epizody(108)

Recenze uživatele Jeoffrey k tomuto seriálu (5)

Season 1 (2012) (S01) 

Začnu tím, čeho se mi v tomto krátkém díle dostalo nejvíc a to je opening. Roztomilá a hodně návyková hudební záležitost, kterou jsem si i při tom 12. poslechu velmi užil. Co se samotného anime týká, tak je to také docela roztomilé a hlavně dost zábavné. Zase jednou vévodí místy až absurdní humor a pointy vtipů jsou tak místy velmi nečekané. Navíc kadence vtipů a dialogů je vzhledem k tomu jak je to krátké opravdu velmi intenzivní, takže jako asi jediné negativum za sebe vidím, že jsem občas nestíhal titulky. Animace sice není kdoví jak propracovaná, ale působí mile a k téhle ztřeštěnosti se mi líbí. Charaktery jsou také hodně dobré a velmi dobře se mi na ně a na všechny ty blázniviny co vyvádějí kouká... 8/10 ()

Season 2 (2013) (S02) 

U druhé série je jen jediná věc, která je lepší než u první a to je opening. Tento je ještě roztomilejší, živelnější a návykovější než ten u první série. Co se kvalit samotného anime týká, jde to o malý kousek dolů. Už jsem se nesmál každý díl, ale byly i hluché momenty. Asi nejvíc se to podepsalo na Marimo, jejíž stupeň perverznosti a s tím spojených vtípků šel rapidně dolů, což je velká škoda, protože i tyhle vtipy byly v první sérii často dost povedené. Jako nejlepší vtip mi přišel rozhodně ten s kočkobusem. Také jsem teprve u 14. dílu (2.díl druhé série) zjistil, že se každá episoda jmenuje po nějakém známém filmu, což mě také potěšilo, i když jsem si zase jednou ověřil, proč mi doma říkají "blesku". Přesto se zatím ještě pořád nadprůměrně bavím. 7/10 ()

Season 3 (2013) (S03) 

Jako již tradičně začnu openingem. Ten nebyl sice tak skvělý jako u 2. série, ale také se mi líbil. Obzvláště bych vyzvedl fakt, že se v jeho průběhu objeví asi nejlepší a někdy i nejtypičtější hlášky, které jsem od děvčátek v průběhu sledování slyšel. Co se humoru týká, řekl bych, že si to udrželo standard předchozí druhé řady a možná to bylo i o kousíček lepší. nejvíce jsem se nasmál u "Střihorukého Edwarda" a u posledního dílu. Z postav se u mě tentokrát dostala do popředí Kanae, jejíž bláznivost mírně vyčnívala. 7,2/10 ()

Season 4 (2015) (S04) 

Jde to dolů... Opening mě poprvé skoro vůbec nezaujal a už to mě mělo varovat. Vtipy už nepůsobí tak originálně a nečekaně, některé (např. ten s "rozdělením se") se dokonce opakují, pointy jsou spíš nedotažené a až příliš násilné, autoři se zkrátka snaží o to, aby byly stále originální a nevyzpytatelní, ovšem ono to nefunguje a tak některé vtípky působí spíš divně. Pořád je to ještě zajímavé, ale už se příliš nebavím, takže jen průměr. 5/10 ()

Season 5 (2015) (S05) 

Ani fakt, že se mi nový opening docela líbil nedokáže vyvážit to, že anime již nadobro postrádá jakoukoli jiskru. Ten původní hype a originalita se zajímavými pointami vtipů je dle mého pryč. U předchozí série se autoři ještě křečovitě snažili, zde je to od nich spíš již odevzdané, snažící se čerpat z lehké nostalgie a zkrátka ty vtipy už nemají skoro žádný náboj. Končím u 5. série a s hodnocení těsně na hraně mírného podprůměru s tím, že si nechci již více kazit pozitivní dojem, který jsem ještě u 3. série měl. 4,5/10 ()

Reklama

Reklama