Reklama

Reklama

All of Us Are Dead - Season 1

(série)
Trailer 1
Jižní Korea, 2022, 12 h 15 min (Minutáž: 53–72 min)

VOD (1)

Epizody(12)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (3)

HanzoBureshi 

všechny recenze uživatele

(Recenze z 30.01.2022) Jakožto fanoušek zombie projektů jako je The Waking Dead nebo Kingdom bylo hned jasné, že se nudit nebudu a dostanu příjemnou podívanou a to se i stalo. Sice mi připadalo, že se všude ukazoval takový menší zákon schválnosti, ale přesto se jedná opravdu o ne úplně epickou, ale celkem slušnou řachu, kde se parta studentů snaží přežít od začátku seriálu do konce a kde se objeví nějaký zvrat nebo záporák. Ale musím říct, že se takhle v jedné sérii zombie projektů snad ani neumíralo jako tady. Jižní Korea jede opravdu ve velkém, protože se jedná o několikátý projekt, co mě opravdu celou sérii bavil. Třeba se dočkáme pokračování. Mé hodnocení: 7.5/10 ()

megacik 

všechny recenze uživatele

Ak máte radi Vlak do Pusanu 1 (2016), a zdala sa Vám tá akcia krátka, tak tento seriál budete milovať.  Určite to Kórejci použili ako vzor, síce namiesto vlaku je tu škola, namiesto 2 hodín tu máme minimálne 12 hodín, ale akcia prebieha obdobne, a tiež "umiera" sa často a veľmi nepredvídateľne. Hlavní hrdinovia sú síce ako by ich jedna mater mala, ale veci to neprekáža. Ja osobne som veľmi nadšený z tohto seriálu, je to ako splnený sen. Z tých 12 hodín prvej série sa minimálne polovica času niečo deje, a nie sú to len dlhé rozhovory, tak ako ste zvyknutý, čo sa týka Netflix tvorby, ale fakt poctivá, nefalšovaná ZOMBIE akcia a boj o holý život. ()

Reklama

Hanys_ 

všechny recenze uživatele

Pere se to ve mně. Řekl bych, že je tu, v rámci žánru, ve kterém už snad bylo všechno vynalezeno, dost dobrých nápadů/skvělá, možná až fantastická choreografie. Jenže je to taky /korejská středoškolská teen bejkovina, která není úplně skvěle napsaná. Možná by pomohlo ubrat pár dílů. Možná. Ale to si říkám u skoro každého netflix projektu. Každopádně gore solidní a schytat kusanec tady může každý. V tomhle to je fakt krásně nečitelné. 6.5/10 ()

Galerie (54)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama