Reklama

Reklama

All of Us Are Dead - Season 1 (2022) (série)


Episode 6 (S01E06)

(epizoda)

VOD (1)

Obsahy(1)

Skupina zažene zvukem zombíky, aby se Čchong-san mohl vrátit. Na obzoru se ale objeví nová hrozba. Nam So-džu uprchne z karantény. (Netflix)

Recenze (3)

Najt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Míň akce, ale víc emocí. Ja tenhle seriál žeru. Scénář je lepší, příběh se sice sune pomalu ale sune, a apokalypsa probíhá tak jak jsem čekal. Docela jsem si zvykl i na postavy a tak se vždycky těším na další díl a nikdy se u toho nenudím. Proto plný počet. ()

Hyssi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Musím říct, že tenhle díl je zatím nejlepší z celého seriálu. Byla zde dobrá akce. Nebyly zde moc otravné postavy ani dialogy. Nasralo mě, že ta upištěná mrdka z 3. dílu furt žije, ale tak to se dalo čekat... Akorát mě opět sere takové to, že frajer běží a 5 elitních vojáků ho není schopných trefit na celej zásobník, ale tak to se dá přežít.. [65 %] ()

Reklama

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Emotivní nahrávání vzkazu na kameru, a slzy k tomu, plně patří k etudě, která může po divácké stránce i emočně zasáhnout. Retrospektiva zase osvětluje dalšími novinkami celou vzniklou situaci. Stále se něco děje, čímž  série jedinkrát neupadá nezajímavosti. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama