Reklama

Reklama

All of Us Are Dead - Season 1 (2022) (série)


Episode 2 (S01E02)

(epizoda)

VOD (1)

Obsahy(1)

Počet nakažených rapidně stoupá. Nam On-džo a I Pjong-čchan bojují o holý život a najdou útočiště ve třídě. Jenže na jak dlouho? (Netflix)

Recenze (5)

Hyssi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jakože prvně bych řekl, že díl byl výrazně lepší než předešlý. Ale musím říct, že jsem absolutně nepochytil koncovou scénku, u které nevím jestli se smát nebo co :DD Ovšem díl byl jinak prošpikován docela dobrou akcí, která prostě baví. Ovšem v seriálu mě zatím neskutečně serou dívky, které jsou úplně k hovnu, akorát pištijou, nebo mají nějaký otravný výjevy.. A také nechápu proměnu na Zombíí, který je u každého jinak a promění se až v momentě kdy jiná postava vidí kousnutí, což je nehorázná píčovina. Pak jsem přišla scénka s učitelem, kdy postava zahlédne kousnutí, a místo toho aby se jej postavy zbavili tak na něj hodinu čumí. Mohli ho např vyhodit z okna, nebo se ho něják jinak zbavit. Tuto scénku jsem opravdu nechápal. Ovšem v celku o dost lepší díl, ovšem nic perfektního to také nebylo.. [50 %] ()

Reklama

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak se nám tady rozšířil takový nešvar...běhají tady študáci a koušou do všech, kdo neuhne, nezdrhne, nebo jim neusekne hlavu. A protože je to korejský seriál, tvůrci to prokládají úsměvnými momenty na hraně absurdity. Je jasné, že v takové situaci půjde o zkoušku charakteru všech přeživších. Nicméně nenechte se mýlit, nejde jen o drama s hororovou zápletkou. Zombíků jsou mraky a kdo si chce kousnout do čerstvého masa, dostane za uši. Zatím dobrý. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dějství samozřejmě navazuje na konec předchozí úvodní části, což znamená pokračování doslova válečné vřavy. Jedna vyhrocená situace vedle druhé, nepředvídatelné situace, dějové překvapení. A aby toho nebylo málo, dojde i na emoční situace. Spousta dechberoucích scén dobře zabírané akční kamerou. Opět nechybí ani dlouhé záběry. Dynamika a provedení všeho je hodně působivé. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama