Reklama

Reklama

All of Us Are Dead - Season 1 (2022) (série)


Episode 6 (S01E06)

(epizoda)

VOD (1)

Obsahy(1)

Skupina zažene zvukem zombíky, aby se Čchong-san mohl vrátit. Na obzoru se ale objeví nová hrozba. Nam So-džu uprchne z karantény. (Netflix)

Recenze (3)

Najt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Míň akce, ale víc emocí. Ja tenhle seriál žeru. Scénář je lepší, příběh se sice sune pomalu ale sune, a apokalypsa probíhá tak jak jsem čekal. Docela jsem si zvykl i na postavy a tak se vždycky těším na další díl a nikdy se u toho nenudím. Proto plný počet. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Emotivní nahrávání vzkazu na kameru, a slzy k tomu, plně patří k etudě, která může po divácké stránce i emočně zasáhnout. Retrospektiva zase osvětluje dalšími novinkami celou vzniklou situaci. Stále se něco děje, čímž  série jedinkrát neupadá nezajímavosti. ()

Reklama

Hyssi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Musím říct, že tenhle díl je zatím nejlepší z celého seriálu. Byla zde dobrá akce. Nebyly zde moc otravné postavy ani dialogy. Nasralo mě, že ta upištěná mrdka z 3. dílu furt žije, ale tak to se dalo čekat... Akorát mě opět sere takové to, že frajer běží a 5 elitních vojáků ho není schopných trefit na celej zásobník, ale tak to se dá přežít.. [65 %] ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama