Reklama

Reklama

Duch v láhvi

(TV film)
  • Německo Der Geist im Glas (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

Městský lékař Georg Roth schoval zlého džina Mercuriuse v začarované skleněné nádobě, ale jeho nešikovná učednice Sophia ji nešťastnou náhodou rozbije, což ho po mnoha letech propustí. Vrací se ke svému pánovi a stvořiteli Veithovi, který okamžitě plánuje, že měšťany znovu přivede do zlých časů. Dr. Roth a jeho sestra, bylinná léčitelka a čarodějnice Eda, se musí znovu spojit, s pomocí zoufalé Sophie a neohroženého nohsleda Jacoba. Následuje bitva plná kouzel a lektvarů, v sázce je Mercurius a svobodná vůle lidí, protože Veith přikazuje, aby mu byly doručeny všechny cennosti a všichni se proměnili v kámen... (TV Nova)

(více)

Recenze (3)

Skuby47 

všechny recenze uživatele

Moje přesvědčení, že naše televizní tvorba pro děti má sestupnou tendenci, dostalo touto německou pohádkou naději, že v tom nejsme sami. Zřejmě se jedná o celoevropský trend. Bylo to nudné, ukecané, bez smyslu a nosného příběhu. ()

soukyd33 odpad!

všechny recenze uživatele

Moderní pohádka? Ani omylem. Nuda po celou dobu, rozhodně ano. Není v tom příběh, který by k něčemu byl. Naprosto nesympatičtí herci. A co to vlastně bylo? Koukal jsem na to s otazníkama, a stejně jsem to nepochopil. Poznámka: Trošku mi to připomíná kouzelné sluchátko, splnilo každému kdejakou ptákovinu. Jestli je tohle pohádka, tak hodně ale hodně divná. Divák nějak ztrácí přehled, co má vlastně vnímat dřív. Dokoukáno jen kvůli hodnocení. Hvězdiček odpad ()

Reklama

Galerie (19)

Reklama

Reklama