foto

Ercan Durmaz

  • nar. 16.8.1965 (55 let)
    Istanbul, Turecko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Ihr letzter Wille kann mich mal! (TV film)
Kopfplatzen
2017 Familie Lotzmann auf den Barrikaden (TV film)
Herrgott für Anfänger (TV film)
2016 Polizeiruf 110 – Wölfe (TV film)
Wunschkinder (TV film)
2015 Mutter auf Streife (TV film)
2014 Schlaflos in Istanbul (TV film)
Sprung ins Leben (TV film)
2013 Ranhojič
2012 Überleben an der Wickelfront (TV film)
2011 Silberkiesel - Hunkeler tritt ab (TV film)
Tatort - Der Weg ins Paradies (TV film)
Čarodějka Lilly: Cesta do Mandolanu
2010 Amigo (TV film)
Cesta do Sudánu (TV film)
2009 Heute keine Entlassung (TV film)
2008 Giardino, Il
In letzter Sekunde (TV film)
Ztraceni v hlubinách (TV film)
2006 Der Beste Lehrer der Welt (TV film)
2005 Bucuresti-Berlin
Feuer
Nachtasyl (TV film)
Schrift des Freundes, Die (TV film)
2004 Last Minute
2003 Fremder Freund
September
2002 Sophiiiie!
Verhexte Hochzeit (TV film)
2001 Jenseits (TV film)
Rette deine Haut (TV film)
2000 Eine Hand voll Gras
Kanak Attack
1999 'Ne günstige Gelegenheit
Gelbe vom Ei, Das (TV film)
St. Pauli Nacht
Světlovlasý opičák (TV film)
1998 Dubnové děti
Ich Chef, Du Turnschuh (TV film)
Kai Rabe gegen die Vatikankiller
Lupo und der Muezzin (TV film)
Polizeiruf 110 - Tod und Teufel (TV film)
1996 Doppelter Einsatz - Jagdzeit (TV film)
Landgang für Ringo (TV film)
1995 Bunte Hunde

TV seriály

2021 Bettys Diagnose (TV seriál)
Eiskalt erwischt (S07E24)
Wachgerüttelt (S07E22)
2020 Bettys Diagnose (TV seriál)
Hitzewelle (S06E26)
Ende mit Schrecken (S06E25)
Keine Angst (S06E24)
další epizody (11)
2019 Bettys Diagnose (TV seriál)
Neubeginn (S06E14)
Liebesbeweise (S06E13)
Glatteis (S06E12)
další epizody (24)
2018 Väster om friheten (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Bettys Diagnose (TV seriál)
Zweierlei Schmerz (S05E13)
Einer für den anderen (S05E12)
Schöne Bescherung (S05E11)
další epizody (21)
2017 4 bloky (TV seriál)
Dead Man Walking (S01E06)
Verrat (S01E04)
Ibrahim (S01E03)
další epizody (4)
Lammerts Leichen (TV seriál)
Arslan (E03)
Wilder (TV seriál)
Abgrund (S01E06)
Pirat (S01E05)
Spur (S01E04)
další epizody (5)
Bettys Diagnose (TV seriál)
Grenzüberschreitung (S04E14)
Herzklopfen (S04E13)
Neustart (S04E12)
další epizody (25)
Letzte Spur Berlin (TV seriál)
Ehrenamt (S06E05)
Kriminálka Istanbul (TV seriál)
Tödliche Gier (E20)
Kriminalista (TV seriál)
Matka bouře (S12E04)
Kobra 11 (TV seriál)
Král z Ahjády (S22E13)
2016 Bettys Diagnose (TV seriál)
Adrenalin (S02E12)
Traum und Wirklichkeit (S02E11)
Wunschkind (S02E10)
další epizody (11)
2015 Bettys Diagnose (TV seriál)
Geschiedene Leute (S01E12)
Stein im Bauch (S01E11)
Helden (S01E10)
další epizody (6)
Ve jménu vlasti (TV seriál)
Náš člověk v Damašku (S05E11)
Nová realita (S05E10)
2014 Kriminálka Berlín (TV seriál)
So Gott will (S02E04)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Der einzige Zeuge (S14E10)
2013 Vraždy na severu (TV seriál)
Poslední smích (S02E16)
Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Das Wunder von Stuttgart (S04E25)
Policie Hamburk (TV seriál)
Minderheitenkrieg (S07E15)
2012 Kobra 11 (TV seriál)
Chamtivost (S17E03)
2011 Kriminálka Istanbul (TV seriál)
Cena života (E05)
2008 Ihr Auftrag, Pater Castell (TV seriál)
2007 R.I.S. - Die Sprache der Toten (TV seriál)
2006 Specialisti: Kriminální policie Rýn - Mohan (TV seriál)
2005 Der Staatsanwalt (TV seriál)
2004 Nachtschicht (TV seriál)
Vatertag (E02)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
Was nicht passt wird passend gemacht - Die Serie (TV seriál)
Místo činu (TV seriál)
Dschungelbrüder (S01E544)
2002 Einsatz in Hamburg (TV seriál)
Rückkehr des Teufels (E03)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
2000 Puma - Bojovník s dobrým srdcem (TV seriál)
1999 Kriminálka Kolín (TV seriál)
1998 Místo činu (TV seriál)
Brémy - Vypálené rány (S01E384)
1997 Pobřežní stráž (TV seriál)
1994 Die Wache (TV seriál)
Dvojí nasazení (TV seriál)
Otec Schwarz zasahuje (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Host

TV pořady

1981 Löwenzahn (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky