foto

Matthias Redlhammer

  • nar. 1957
    Köln, Nordrhein-Westfalen, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Weihnachtstöchter (TV film)
2019 Mord geht immer - Der Koch ist tot (TV film)
2017 Endling
2015 Tatort - Erkläre Chimäre (TV film)
2013 Místo činu: Kolín - V kruhu rodinném (TV film)
2010 Tatort - Der Polizistinnenmörder (TV film)
2009 Berlin ´36
2008 Místo činu: Kolín - Mrtvá na smetišti (TV film)
Speed Racer
2007 Bloch - Der Kinderfreund (TV film)
GG 19 - Eine Reise durch Deutschland in 19 Artikeln
2005 Die Bluthochzeit
Vražedná zvědavost (TV film)
Žabí lamento
2003 Když přijdou Vánoce (TV film)
Pralinková královna (TV film)
2001 Doppelter Einsatz - Verraten und verkauft (TV film)
2000 Nie mehr zweite Liga (TV film)
Otto - Der Katastrofenfilm

TV seriály

2013 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Tödliche Karriere (S05E09)
2009 Tlusťoch (TV seriál)
Srdeční záležitost (S03E03)
2008 Schimanski (TV seriál)
Šichta v šachtě (E15)
2007 Post Mortem (TV seriál)
2006 Wilsberg (TV seriál)
Tod auf Rezept (E18)
2004 Wilsberg (TV seriál)
Tödliche Freundschaft (E12)
2003 Mravnostní oddělení (TV seriál)
Speciální tým Kolín (TV seriál)
Místo činu (TV seriál)
Kolín - Fantom (S01E535)
2002 Bloch (TV seriál)
Broti & Pacek - irgendwas ist immer (TV seriál)
2000 Místo činu (TV seriál)
Tatort - Trittbrettfahrer (S01E447)
1999 Kriminálka Kolín (TV seriál)
Schimanski (TV seriál)
Touha (E07)
Místo činu (TV seriál)
Alp-Traum (S01E408)
1998 Klaun (TV seriál)
Schimanski (TV seriál)
Sourozenci (E06)
Krysí doupě (E05)
Den matek (E04)
1997 Schimanski (TV seriál)
Nadoraz (E03)
Pokrevní bratři (E02)
Eskadra (E01)
1995 Inspektor Balko (TV seriál)
1994 Die Kommissarin (TV seriál)
Ve jménu zákona (TV seriál)
1992 Stadtklinik (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1984 Der Fahnder (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)

Divadelní záznam

2013 Im Dickicht Der Städte (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky