foto

Matthias Redlhammer

  • nar. 1957
    Köln, Nordrhein-Westfalen, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Mord geht immer - Der Koch ist tot (TV film)
2015 Tatort - Erkläre Chimäre (TV film)
2013 Místo činu: Kolín - V kruhu rodinném (TV film)
2010 Tatort - Der Polizistinnenmörder (TV film)
2009 Berlin ´36
2008 Místo činu: Kolín - Mrtvá na smetišti (TV film)
Schimanski: Šichta v šachtě (TV film)
Speed Racer
2007 Bloch - Der Kinderfreund (TV film)
GG 19 - Eine Reise durch Deutschland in 19 Artikeln
2006 Wilsberg – Tod auf Rezept (TV film)
2005 Die Bluthochzeit
Vražedná zvědavost (TV film)
Žabí lamento
2004 Wilsberg - Tödliche Freundschaft (TV film)
2003 Když přijdou Vánoce (TV film)
Místo činu: Kolín - Fantom (TV film)
Pralinková královna (TV film)
2001 Doppelter Einsatz - Verraten und verkauft (TV film)
2000 Nie mehr zweite Liga (TV film)
Otto - Der Katastrofenfilm
Tatort - Trittbrettfahrer (TV film)
1999 Schimanski: Touha (TV film)
Tatort - Alp-Traum (TV film)
1998 Schimanski: Den matek (TV film)
Schimanski: Krysí doupě (TV film)
Schimanski: Sourozenci (TV film)
1997 Schimanski: Eskadra (TV film)
Schimanski: Nadoraz (TV film)
Schimanski: Pokrevní bratři (TV film)

TV seriály

2009 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Tlusťoch (TV seriál)
Srdeční záležitost (S03E03)
2007 Post Mortem (TV seriál)
2003 Mravnostní oddělení (TV seriál)
Speciální tým Kolín (TV seriál)
2002 Bloch (TV seriál)
Broti & Pacek - irgendwas ist immer (TV seriál)
1999 Kriminálka Kolín (TV seriál)
1998 Klaun (TV seriál)
1997 Schimanski (TV seriál)
1995 Inspektor Balko (TV seriál)
Wilsberg (TV seriál)
1994 Die Kommissarin (TV seriál)
Ve jménu zákona (TV seriál)
1992 Stadtklinik (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1984 Der Fahnder (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky