Reklama

Reklama

Kdo přežije - Afrika

(série)
  • USA Africa
Dobrodružný / Reality-TV / Soutěžní
USA, 2001

Účinkují:

Jeff Probst (moderátor), Kim Johnson, Ethan Zohn, Jessie Camacho

Obsahy(1)

Americká soutěž Survivor (Kdo přežije) pokračuje již třetím dílem. Tentokrát si na soutěžící připravila zatím nejtěžší prostředí - africkou poušť. 16 trosečníku je rozděleno do dvou kmenů, které spolu po měsíc budou zápasit o jídlo, vodu a hlavně o tzv. "imunitu". V tomto díle série se také poprvé změní zaběhlé pravidlo o výměně soutěžících do druhého kmene. Po vyřazení 6 nejslabších, se oba kmeny spojí do jednoho, v kterém bude už každý sám za sebe a bude se snažit vyhrát milion dolarů. (Zeck)

(více)

Recenze (77)

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No jo, v roce 2001 byli lidé podstatně blbější, takže Afrika za moc nestojí. Jeden debilnější soutěžící než druhý a druhý blbější než třetí, a tak to pokračovalo. Nebylo tedy komu fandit. Sice jsem stihnul zhlédnout pouze přibližně druhou polovinu, ale nelituji toho ani v nejmenším. Novější survivory mám mnohem raději. Tohle byla nepěkná nuda. Prosím, nezlobte se na mě. 1* ()

Attta 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Výborná série, která pro mě z hlediska všech dosavadních sérií patří do top 10. Tvrdá divočina se podepsala na všech a šlo vidět že soutěžící mají k této překrásné krajině respekt. Soutěže byly standardní a výhry taktéž. Našeptávačů moc nebylo, ale za to tam pěkne někteří zaperlili. Zamíchání kmenů zde bylo myslím poprvé, ale zde mi to vůbec nevadilo ba naopak. ()

Reklama

Larushka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pamatuji se, že jsem kousek jednoho dílu viděla v TV asi před deseti lety a přišlo mi to fakt drsný - zranitelní lidé, které od predátorů dělilo jen nanošené trnité chroští. Teď už jsem to neprožívala tolik, ale stejně - v noci bych tam být nechtěla. Tahle série byla pro účastníky navíc hodně intenzivní, prakticky vše se odehrávalo na několika čtverečních metrech - žádné lovení/sbírání potravy, které by jim alespoň trochu ukrajovalo z toho společně stráveného času. Interní rozdělení jednoho kmenu na pracovité "staříky" a lenošné mlaďochy bylo fakt tristní. Neuvěřitelně protivná byla Lindsey, Brandon, kterému nebylo nic dost dobré (získává titul nejnesympatičtější gay světa), vyčůraný Silas, z Kim Powersové se na konci vyklubalo zlatíčko, Kelly byla taky převelice charakterní osoba, nepochopila jsem šerifku Jessie - na svoji funkci teda moc dobrá nebyla. Naopak sympatičtí byli: Ethan, Lex, Theresa, Tom. S vítězem celkem spokojenost. ()

Vyrida 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Všechny tyhle původní Survivor série vysílané po prvních dvou veleúspěšných ( Borneo a Australian Outback ), zrají jako pravé kvalitní víno. Teprve teď když můžeme srovnávat s novou tvorbou oceníte tu jejich jedinečnost. Afrika patří k sériím, které se vyhoupli v žebříčku oblíbenosti asi nejvíce. Při premiéře zatracovaná série je nyní guilty pleasure mnoha fanoušků. ()

Dienzenhofer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Silas- ultrasviňák, který je pěkně nechutný a otravný, jsem rád že mu zatli tipec tak brzo. Lindsey- otravná malá holka, která jen bulí a neustále si na něco stěžuje, hlavně mě bavila ta jejich skupinka dementů se Silasem. Clarence- sežere konzervu a ještě se to nestydí hodit na polomrtvou účastníci a ještě se ho pak banda dementů jde zastávat, hlavně že to byl Tiny favorit, to je asi nejvýznamější co udělal, že vlezl do prdele Tyně před natáčením. Kelly pěkně šáhlá, podle ní je introverce nemoc, spíš ona by potřebovala pilulky a nějaký vzdělání. Brendan zrádce a pěkněj otrava, toť vše. Frank baller a docela sympaťák, však kmen byl na trochu jiný vlně. Kim P. pěkná holka, ale nic jinýho si nepamatuju. Teresa poměrně populární, ale mě nijak extra neoslnila, hlavně kvůli tomu, že hodila Franka přes palubu. Big Tom asi můj nejoblíbenější účastník, mám rád že řekne všechno na rovinu a jeho tanečky, však aliance ho měla za hrozbu. Lex totální psychopat, kterého rozhodí dva hlasy a začne hon na čarodějnice a ta jeho falešná upřímnost, to mě na něm sralo nejvíc. Kim J. finalistka a vlastně nevím co udělala, kromě očerňování Toma na konci, fakt geniální strategický plán urážet člověka, který ti má dát milion. Ethan prostě borec, čestný, upřímný, ale ne naivní, dokázal poměrně i někdy strategicky kličkovat. Oblíbenci: Ethan, Tom, Frank, Kim P., Teresa, Lex- Antagonisté: Silas, Brendan, Kelly, Lindsey TOP150: Tom B., Lex, Ethan, Teresa ()

Galerie (4)

Zajímavosti (6)

  • První a jedna ze dvou a sérií odehrávající se v Africe. (Zix.)
  • Kvůli teroristickým útokům z 11. září 2001 bylo vysílání této řady posunuto přibližně o měsíc. (Hidan)
  • Ethan Zohn je první profesionální sportovec ve hře, dříve hrál fotbal. (Zix.)

Reklama

Reklama