Reklama

Reklama

Kdo přežije - Afrika

(série)
  • USA Africa
Dobrodružný / Reality-TV / Soutěžní
USA, 2001

Účinkují:

Jeff Probst (moderátor), Kim Johnson, Ethan Zohn, Jessie Camacho

Obsahy(1)

Americká soutěž Survivor (Kdo přežije) pokračuje již třetím dílem. Tentokrát si na soutěžící připravila zatím nejtěžší prostředí - africkou poušť. 16 trosečníku je rozděleno do dvou kmenů, které spolu po měsíc budou zápasit o jídlo, vodu a hlavně o tzv. "imunitu". V tomto díle série se také poprvé změní zaběhlé pravidlo o výměně soutěžících do druhého kmene. Po vyřazení 6 nejslabších, se oba kmeny spojí do jednoho, v kterém bude už každý sám za sebe a bude se snažit vyhrát milion dolarů. (Zeck)

(více)

Recenze (77)

Rosaviva 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Trošku slabší řada, než Austrálie, ale přesto se na Survivora vždycky těsím. Opravdu drsné podmínky, musím říct, že bych tam snad ani nezamhouřila oči, kdybych věděla, že na druhé straně ohrady je lev, který se kdykoliv může dostat dovnitř. 4* navíc vyhrál můj oblíbenec, takže si nemám proč stěžovat. ()

Attta 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Výborná série, která pro mě z hlediska všech dosavadních sérií patří do top 10. Tvrdá divočina se podepsala na všech a šlo vidět že soutěžící mají k této překrásné krajině respekt. Soutěže byly standardní a výhry taktéž. Našeptávačů moc nebylo, ale za to tam pěkne někteří zaperlili. Zamíchání kmenů zde bylo myslím poprvé, ale zde mi to vůbec nevadilo ba naopak. ()

Reklama

juta 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Další výborná řada. Afrika je nádherná země a chtěl bych zažít stejný zážitek jako samotní soutěžící. Nejoblíbenější hráči: Lex, Ethan. Lexe jsem si oblíbil hned na začátku. Vyzařovalo z něj charisma a prostě mi byl sympatický. I když se mi v půli hry moc nelíbilo jak řešil tu jednu věc, tak přesto ho obdivuju. Uměl tu hru hrát hodně dobře. Ethan byl takový tichý a bral všechno v klidu a podle mě hrál čestně. Byl jeden z nejsilnějších hráčů společně s Lexem. Nejbláznivější hráč: Lindsey. Kelly se nakonec taky ukázala jako dobře šáhlá. S vítězem jsem spokojen. ()

Zeck 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ano trojka je slabší, ale proč? Moc rychle upečené po skvělé Austrálii? Nebo zde zkrátka nejsou tak zajímavé osobnosti, jako v Ogakoru ve dvojce? Krajina je drsná, podmínky strašné, ale přesto máte dojem, že to zase tak hrozné nebude. Velice mě bavil kmen (už si nevzpomenu na název), v kterém se řešily generační problémy a Silas všem těm vypočítavým dědulům vytřel zrak. :) /// Pokud někdo chce sledovat další sérii a nemít zkažený zážitek, nečíst komentář Zdeňky!! /// ()

Tom Riddle 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Obsahuje spoilery Afrika byla první slabší řada, první (menší) černý puntík historie Survivora. Příliš kruté životní podmínky (věčná dehydratace) poměrně výrazně komplikovaly strategickou hru a vytváření zajímavých vztahů, navíc tu prvně nastal divácky nepopulární twist prohození kmenů. Přesto zpětně ve výsledku Afrika není nijak tragická a stojí za zhlédnutí. Vítěz: 3* - sympaťák s fajn sociální hrou, ale nudnější a s velkou mírou štěstí Oblíbenci: Teresa Cooper (první pořádný underdog), Lex van den Berghe (psychopatický mastermind) ()

Galerie (4)

Zajímavosti (6)

  • První a jedna ze dvou a sérií odehrávající se v Africe. (Zix.)
  • První série, ve které proběhlo promíchání kmenů před sloučením. (Zix.)
  • Ethan Zohn je první profesionální sportovec ve hře, dříve hrál fotbal. (Zix.)

Reklama

Reklama