Reklama

Reklama

Kdo přežije - Guatemala

(série)
  • USA Guatemala (více)
Dobrodružný / Reality-TV / Soutěžní
USA, 2005

Tvrdá soutěž na exotickém ostrově, ve které trosečníci doslova bojují o přežití, vodu, jídlo a náčiní, které jim usnadní život. A v neposlední řadě o výhru v podobě milionu dolarů! (oficiální text distributora)

Recenze (78)

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Taková typická americká Reality-show. A vzhledem k tomu, že kde je amerika, tam jsou peníze, tak se na to dalo i docela dobře koukat. Zajímavé prostředí. Rozmanité soutěže. A obrovské množství hrdých američanů, kteří by pro vítězství zašli kamkoli. Na každodenní podvečery optimální volba. * * * a nebojím se podívat na další série. Je to příšerně návykové. ()

hacho 

všechny recenze uživatele

"Ještě jsem nelhal, ale později asi začnu." "Ať vás všechny sežere krokodýl!" Pěkné pokoukání a pár nezapomenutelných postav. Rafe a Danni jako ukázka toho, že i takovouhle hru lze ustát se ctí. Lydie jako důkaz, že i člověka, který je zdánlivě úplně "mimo svou ligu" může shoda okolností vyhodit hodně vysoko. Judd jako v Americe velmi populární účastník, u kterého to absolutně nepochopím, protože mě se hnusil každým jeho slovním výlevem víc a víc. A všimli jste si, že při vyřazování nebyl schopen napsat jediné jméno správně? A to je měli napsaná na vlajce :-) ()

Reklama

Jennifer67 

všechny recenze uživatele

Moje nejoblíbenější reality show, a myslím že je fér když o tom, kdo vypadne rozhodují sami trosečníci a pak i o tom kdo vyhraje. Nesnáším pořady v nichž o všem rozhodují diváci, ti totiž nemají tušení kdo jaký je a vidí jen sestříhané verze. Akorát mě naštvalo že vyhodili Judda tomu jsem fandila asi nejvíc. ()

PanCitron 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jen málo sérií je vysloveně tématických k dané oblasti a nutno říct, že Guatelmala v tomto bodovala na jedničku. A to nebylo všechno. V Survivoru mám rád plno drobných twistů produkce a tu jsme si je opravdu vrchovatě užíval. Ať už příchodem úžasně hrající Steph a dost jalového Bobby Jona, hlasováním o imunitě či představení tajné imunity. Hráčský výběr povedený, takže v přítomnosti "hvězd" nikterak nezaostávali, i když přiznávám že mužské osazenstvo jsme měl torchu problém od sebe rozeznat. Jinak série zajímavých strategií, podivných rozhodnutí a několika pěkných blindsidů. Oblíbení hráči: Steph, Brian ()

snebka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Komentář obsahuje Spoilery: Guatemala se povedla! Začátek byl hodně drsný, asi nejvíc za dosavadních sérií. Cast se naproti tomu z Palau opravdu povedl a bylo komu fandit. Celá finálová devítka se skládala ze silných osobností (mínus Lidie). Z finálové trojky jsem to přál všem, byť asi trochu více Stephanii, která hrála opravdu dobře. Oblíbenci: Danni, Stephanie, Rave, Gregg. 80/100 **** ()

Galerie (1)

Zajímavosti (6)

  • Gary Hogeboom je první soutěžící, který dříve hrál nejvyšší soutěž amerického fotbalu – NFL. (Zix.)
  • Jediná série, ve které se skrytá imunita hrála před hlasováním. Později se hrála odhalování – po nebo před přečtením hlasů. (Zix.)
  • Původně byl zvažován návrat hráčů Rodgera Binghama a Michaela Skupina ze série v Austrálii, nakonec však byli nahrazeni Stephenie LaGrossou a Bobby Jonem Drinkardem z předcházející série v Palau.. (PanCitron)

Reklama

Reklama