Reklama

Reklama

Kdo přežije - Panama

(série)
Dobrodružný / Reality-TV / Soutěžní
USA, 2006

Účinkují:

Jeff Probst (moderátor), Danielle DiLorenzo, Shane Powers

Tvrdá soutěž na exotickém ostrově, ve které trosečníci doslova bojují o přežití, vodu, jídlo a náčiní, které jim usnadní život. A v neposlední řadě o výhru v podobě milionu dolarů! (oficiální text distributora)

Recenze (85)

J*A*M*A*L 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Panama byla má druhá série co jsem viděl a musím říct že to bylo vážně senzační.Bylo to docela vyrovnané takže před sloučením to vypadalo že to bude fakt vyrovnané.Nakonec se však po chvíli času ujala vlády Casaya nebo jak se to píše no a zbytek mluví za vše.Má třetí nejoblíbenější série, kde jsem měl asi mé největší oblíbence z celého survivoru, nebo alespoň ze všech sérií co se kterýma jsem měl tu čest.Mí oblíbenci: Terry, Cirie, Austin, Dan, Bruce, Sally, Shane Oblíbený kmen: La Mina///Hodnocení: 100%/// ()

heyda 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Skvělej cast, zajímavé charaktery soutěžících, nádherný prostředí, dostatek napětí a začátek v podobě neustálých dešťů dal zabrat i těm nejsilnějším. Mám jen 2 drobné výtky. Zaprvé jsem zklamaný, že nevyhrál můj favorit a zadruhé jsem očekával větší zvraty v celkovém příběhu. Vývoj série byl docela předvídatelný. Nejsympatičtější účastnice: Sally a Cirie. Nejsympatičtější účastník: Austin (Terry a Bruce mi nevadili). Celkově za 80% ()

Reklama

giovanni3 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Komentář obsahuje části této série = pokud jste sérii neviděly, tak si tento komentář prozatím nečtěte. Opět si vzpomínám na mládí, kdy jsem sledoval pořad ,,Kdo přežije,, (jen přesně nevím jakou sérii z prvních sérií) a i u této novější řady se bavím. Oproti Guatemale je zde hned několik kladných změn a to hlavně jak skrytá imunita (hned je o drama postaráno, když dostanete 4 hlasy a váš soupeř 6, ale skrz jeho případnou imunitu můžete jít domů vy). Co se politikaření týče tak se tu stále drží kompaktní bloky z původních kmenů = různé intriky a přeběhlíci tu prozatím chybí (ač náznaky tu jsou a nějaká ta zrada taky nastane) na rozdíl třeba od Guatemaly. Fandil jsem Daniel a Arasovi (sice tyto typy nemám rád, ale Aras mi je nějak svým vystupováním sympatický). Nakonec se série vyhrotila a už tu byly nečekaná vyřazení, spory a nakonec i vítěz/ka mile překvapil/a. Terry si za hru zasloužil vyhrát nejvíce, ale nepřál jsem mu za jeho arogantnost, kdy jemu je 40+ je zkušený atd.. vyhrává a ještě se směje do ksichtu tomu koho porazí a je to mistr světa... 4z5 ()

juta 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Úžasná řada. Od první kmenové rady od sloučení kmenů to bylo opravdu na vystřelení mozku, protože jsem netušil, jak to dopadne a tak se to táhlo až do konce hry. Vůbec jsem nevěděl, jestli nakonec někdo přeběhne nebo zůstane s původním kmenem. Nakonec jsem si oddychl. Jsem rád že to dopadlo takhle, i když mě mrzelo, jaký osud to přineslo pro jednoho z mých oblíbenců. Největší parchantě tu byl Terry. Tak chytrý rozhodně nebyl. Velký egoista, měl takových šancí zvrátit hru, ale jeho blbostí mu to nevyšlo. I když chápu, že to dělal pro sebe, ale kdyby si to chytře spočítal, tak by ta hra určitě dopadla úplně jinak. Samozřejmě ho obdivuju za jeho zdatnost a sílu, ale to je tak všechno co na něm obdivuju :-) Oblíbení hráči Aras, Austin. Největší blázen: Shane. Nejméně sympatický člověk: Courtney. S finálovou dvojkou jsem byl moc spokojen a s vítězem taktéž :-) Tahle řada se bude těžko překonávat. ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pokusím se vyvarovat spoileru. Nevím, kolikátá je Panama v pořadí, a zjišťovat se mi to nechce. Zato vám povím, proč je tak povedená a pro mě osobně nepřínosnější. Protože se do ní přihlásil jistý šestačtyřicátník Terry, který vnesl do hry něco, co do té doby nikdo. Všem ukázal, že tuhle hru lze hrát férově. Že není potřeba lhát, podvádět, vymýšlet podfuky na druhé. Že není nutné potlačovat svou sílu, abyste pro ostatní byli za slabého a neškodného. Že jde zůstat sám sebou i ve hře o milion dolarů. Jeho mladší spolubojovníci neustále mleli něco o tom, jak je těch několik dnů na ostrově naučí být lepšími, silnějšími, a kdesi cosi. A příklad měli přitom přímo před svými zraky. Snad se dobře dívali. Souhlasím s tím, že Terry propásl několik možností, jak vývoj hry dostat pod ještě větší kontrolu. Ale cožpak jde oklamat člověka, od něhož byste později potřebovali hlas v boji o takový balík peněz? Sami jste dobře viděli (nebo uvidíte), jaký respekt a uznání si Terry svým počínáním u ostatních vydobyl. Tohoto intrikami a přelétavostí nikdy nedosáhnete. Terry je zkrátka inspirací, proto Panama vítězí. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (9)

  • V této sérii byli poprvé soutěžící rozděleni podle věku. (AlohaAnty)
  • Natáčelo se v Perlovém souostroví u pobřeží Panamy. (LEGACY)
  • V této sérii byl poprvé představen nový speciální prvek soutěže ostrov vyhnanství. (x_silver)

Reklama

Reklama