Reklama

Reklama

Kdo přežije - Mikronésie

(série)
  • USA Micronesia – Fans vs. Favorites (více)

Obsahy(1)

Šestnáctá série této známé reality show se natáčela na ostrově Koror v souostroví Palau. Právě zde je vysazeno 20 soutěžících, kteří budou rozděleni do 2 kmenů (Airai a Malakal) a následně budou den co den (po dobu 39 dnů) bojovat o jídlo, základní potřeby a tzv. imunitu. Vítěz soutěže si nakonec odnese 1 milión dolarů. (Deco.20)

(více)

Recenze (154)

(mOnkey) 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jako zatvrzelý introvert nemám ve zvyku se nějak výrazně rozvášňovat, tím spíš pokud se jedná pouze o zábavu. Ale byla to právě Mikronésie, která mi ze všech zatím viděných sérií (a už mi chybí jenom opáčko Afriky a dokončení čtvrté řady, abych se mohl vrhnout na sedmnáctku) přinesla nejvíc infarktových stavů a mít nějaké vlasy, tak by mi při sledování určitě vypadaly. Tím že se proti sobě postavily kmeny složené z ostřílených hráčů (včetně několika zloduchů z předchozích sérií - Parvati a mého oblíbence Jonathana) a naprostých nováčků, bylo už předem zaděláno na solidní zábavu. A ta se ukázala v plné síle, když se ke slovu dostala jedna z nejdrsnějších aliancí v téhle hře vůbec. Obzvlášť několik posledních epizod představuje to vůbec nejnapínavější, co si dovedete pod pojmem reality show představit. Sám jsem se přistihl, jak rozhazuju rukama a v duchu křičím: „Ty blbče, nedělej to!“ U jaké to bylo příležitosti si ale budete muset zjistit sami. ()

heyda 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Obsahuje spoilery!!! Začátek téhle série mě uchvátil, vidět staré dobré tváře a do toho skupinku jejich velkých fandů mi skoro vehnalo slzy do očí. Avšak postupem času, jak postupně odpadávali (kvůli zranění nebo falešným ženským) moji největší oblíbenci, mi to nadšení klesalo a klesalo. Když jsem se v posledních dílech konečně smířil s tím, že tuhle sérii ovládnou holky, tak přišlo na řadu závěrečné hlasování poroty a vítěz, který je z mého pohledu trochu rozporuplný. Naštěstí po Micronesii přijdou řady, kde sem si zvednul výrazně náladu, co se vítězů týče. Drobnou vadou této série je i to, že se hodně opakují souboje o imunitu a o odměnu. Za to má u mě Mikronésie rozhodně velký mínusový bod. Samozřejmě zde dochází k protichůdným názorům na to, kdo si zaslouží vyhrát. Někdo říká, že je to hlavně společenská hra, někdo říká, že strategická, někdo zas fyzická. Já osobně fandil Amandě, protože dle mého názoru ovládala všechny stránky na výbornou. Nicméně se ukázalo, že je velmi špatná rétorička a se svým bojácným projevem nikoho příliš neuchvátila a to podle mne rozhodlo, že se vítězkou stala mnou nepříliš oblíbená Parvati. Celkově se Mikronésie umístila na 6. místě v mém osobním řebříčku SURVIVORA. ()

Reklama

Malakal 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

S kajdovo komentářem se nedá dělat absolutně nic jinýho, než souhlasit. Ten nejlepší cast, který kdy byl (po posledních sériích se obávám, že lepší už nikdy nebude), se postaral o nepopsatelnou atmosféru CELÝ série a já se díky tomu k různým epizodám často vracím a pořád je zbožňuju stejně. Prostě TOHLE je pro mě Survivor! (Dodatek: Teď se ještě nedá dělat absolutně nic jinýho, než souhlasit, s Tomovo komentářem :)) ()

Deimos 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Obsahuje spoilery-TV/// Obsazení 10/10 Děj 9/10 Hudba 8/10 Prostředí 10/10/// PLUS: potěší účast oblíbených soutěžících (Yau-Man, Ozzy, Parvati, Amada, James), je tu několik originálních prvků, opakující se výzvy mi nevadili, prostředí je nádherné, vítěz uspokojivý MÍNUS: nejvíc mi vadilo, že moji nejoblíbenější soutěžící vypadli přiliš brzy, dál se všeobecně meli dostat ti nejsilnější a nevýraznější./// Shrnutí: Pro mě rozhodně jedna z nejlepší sérií Survivora. Výborný nápad vytvořit kmen favoritů a kmen fanoušku, u nich si nakonec taky pár lidí oblíbíte (např. Natalie, Jason a Erik). Tedy Erik to ke konci zalamil jako nikdo před ním, ale i to je hra. V průběhu jsem měl občas smíšené pocity, ale celkově jsem si tuto sérii hodně užil. Zatím tomu nic nenasvědčuje, ale doufám že se Yau-Man objeví ve 30té sérii a konečně ji vyhraje./// Celkem 91%/// ()

Lucillle 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tahle série byla perfektní hned od začátku, favority jsem znala všechny kromě holek z Vanuatu, a že to fakt byli super favoriti a s fanouškama sjem se postupně seznamovala. Stala se z toho ale luxusní čarodějnická seance. To co tam ty čubky všechno těm chudákům chlapům provedly no fakt hukot. Když mi vyřadili favorita Ozzyho, byla sem fakt naštvaná, když odešel James, tak taky. Ale nejvíc jsem soucítila s Erikem, když si ho vzaly na paškál a přiravily o náhrdelník, respektive řvala jsem na něj, ať neni blbej a nic jim nedává :) Vítězství Parvati mi neva, ale fandila jsem Amandě.. Mikronesie rules! ()

Galerie (9)

Zajímavosti (11)

  • Tři soutěžící vypadli ze hry, aniž byli vyřazeni kmenovou radou. Dvakrát pro vážné zranění a jednou psychické zhroucení. (Sekmen)
  • Jason Siska je první soutěžící, který pochází z Amerických Panenských ostrovů. (Zix.)
  • Jeff Probst byl proti účasti Jonna Fairplaye v 16. sérii v Mikronésii. Proti rozhodnutí producentů však nakonec neuspěl. (Kulmon)

Reklama

Reklama