Reklama

Reklama

Kdo přežije - Mikronésie

(série)
  • USA Micronesia – Fans vs. Favorites (více)

Obsahy(1)

Šestnáctá série této známé reality show se natáčela na ostrově Koror v souostroví Palau. Právě zde je vysazeno 20 soutěžících, kteří budou rozděleni do 2 kmenů (Airai a Malakal) a následně budou den co den (po dobu 39 dnů) bojovat o jídlo, základní potřeby a tzv. imunitu. Vítěz soutěže si nakonec odnese 1 milión dolarů. (Deco.20)

(více)

Recenze (154)

selfesteem 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Parádní série. Nádherné prostředí, ostřílení soutěžící, spousta podrazů, úžasné odměny, perfektní výkony ve výzvách, známé tváře, spousta nečekaných zvratů, i v podobě nečekaných zranění. Protože jsem měla ráda pana hrobaře Jamese už z Číny, fandila jsem mu i zde. Za nejlepší část považuji aukci o jídlo a jeho free food v podobě polévky z netopýra - to byl geniální moment. ()

Sokka_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Snad nejlepší poslední čtyřka vůbec. Máme tu Parvati, která je prostě Parvati. Jedna z nejlepších hráček Survivoru. Amanda je jenom sympatická:D Skvěle zahrála imunitu! Cirie je jedna z nejlepších "neviditelných hráčů", co tu kdy bylo. Místy mi připomínala Sandru z Perlových ostrovů. A snad největším překvapením byli fanoušci, kteří naprosto váleli! Narozdil od Caramoanu tu víc než polovina z nich věděla co vůbec dělat. Například Natalie. Ona měla tak strašně dobou strategickou hru, že doufám že jí uvidim třeba za padoucha v HVV #2. Ta byla z fanoušků rozhodně nejlepší. Tyhle čtyři holky fakt válely. ()

Reklama

Deimos 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Obsahuje spoilery-TV/// Obsazení 10/10 Děj 9/10 Hudba 8/10 Prostředí 10/10/// PLUS: potěší účast oblíbených soutěžících (Yau-Man, Ozzy, Parvati, Amada, James), je tu několik originálních prvků, opakující se výzvy mi nevadili, prostředí je nádherné, vítěz uspokojivý MÍNUS: nejvíc mi vadilo, že moji nejoblíbenější soutěžící vypadli přiliš brzy, dál se všeobecně meli dostat ti nejsilnější a nevýraznější./// Shrnutí: Pro mě rozhodně jedna z nejlepší sérií Survivora. Výborný nápad vytvořit kmen favoritů a kmen fanoušku, u nich si nakonec taky pár lidí oblíbíte (např. Natalie, Jason a Erik). Tedy Erik to ke konci zalamil jako nikdo před ním, ale i to je hra. V průběhu jsem měl občas smíšené pocity, ale celkově jsem si tuto sérii hodně užil. Zatím tomu nic nenasvědčuje, ale doufám že se Yau-Man objeví ve 30té sérii a konečně ji vyhraje./// Celkem 91%/// ()

burina 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Svojím spôsobom fascinujúca sezóna, kde veľký počet podrazov a (bohužial) nečakaných odstúpení spôsobilo, že som si ani nenašla nejakého výraznejšieho favorita. Od jedného krásneho momentu si tu nikto nebol svojou budúcnosťou v súťaži istý , takže som si len užívala a bavila sa ako si všetci idú navzájom po krku. :-) (Predsalen) obľúbenci: večný "underdog" Eliza, Eric Neobľúbení: Chet, Kathy, Cirie ()

MrGregor 

všechny recenze uživatele

Úžasná soutěž, plná zajímavých her a šílených intrik. Už jako malý jsem Survivory sledoval, ale až teď jsem se odhodlal ke shlédnutí celé řady, no a protože v televizi zrovna běžela tato, vybral jsem si ji jako první. A dobře jsem udělal, mnoho lidí píše, že se jedná o nejlepší sérii a já se jim vůbec nedivím, většina soutěžících je sympatických (až na takového Cheta nebo Tracy...), hry jsou originální a série je nabita intriky a podfuky. Takže shrnutí: Jsem rád, že jsem začal zrovna Mikronésií. A rozhodně hodlám ve sledování pokračovat :) ()

Galerie (9)

Zajímavosti (11)

  • Kathy Sleckman se do soutěže hlásila celkem 5krát. (Kulmon)
  • Soutěžící Erik Reichenbach je druhý soutěžící a jedním ze tří, který se vzdali imunity na kmenové radě. Je první, kdo kvůli tomu poté vypadl. (Zix.)
  • Jeff Probst byl proti účasti Jonna Fairplaye v 16. sérii v Mikronésii. Proti rozhodnutí producentů však nakonec neuspěl. (Kulmon)

Reklama

Reklama