Reklama

Reklama

Kdo přežije - Perlové ostrovy

(série)
  • USA Pearl Islands
Dobrodružný / Reality-TV / Soutěžní
USA, 2003

Účinkují:

Jeff Probst (moderátor), Jon Dalton, Rupert Boneham

Obsahy(1)

Máme tu již 7. sérii amerického pořadu Survivor, která je považována za jednu z nejtvrdších v historii soutěže. Hráči se mezi sebou utkají na ostrovech v Perlovém souostroví a zjišťují, že hra začíná už na lodi na cestě k místu, kde by normálně začali. Dalším nepříjemným zjištěním bylo, že musejí pokračovat v tom, co mají právě na sobě. Poperou se s těmito a mnohými dalšími problémy nebo budou zažívat trable? (Attta)

(více)

Recenze (92)

pan Hnědý 

všechny recenze uživatele

Nejoblíbenější a nejzajímavější série. Výborné zvraty, překvapení a napětí. Zajímavé sledovat charakter postavy Ruperta, a mého favorita Andrewa. Průměrný konec (díky nezajímavé finálové dvojici). Pátou hvězdičku bych dal za předpokladu, kdybych se SURVIVORU zúčastnil já osobně s Megan Fox :) ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Skvělá série s mnoha skvělými momenty a značným množstvím zajímavých hráčů! Spoilery: S vítězem v celkovém pohledu nejsem spokojen, ale když se podívám na finálovou dvojici, tak jsem moc rád, že to nevyhrála vyšinutá skautka. Klobouk dolů před Johnnym Fairplayem a jeho kousky, sice je to kus trotla, ty prachy by si nezasloužil, ale akce "mrtvá babička" byla naprosto skvělá a vtipná. A Rupert je king! Škoda že ti nejlepší trosečníci často doplácí právě na to, že jsou nejlepší. Burton a Shawn byli blbci, to mi bylo mnohem sympatičtější duo Ryno a Savage. A tato série nabídla asi největšího chcípáka vůbec. Možná ne úplně největšího, ale úměrně ke své postavě určitě. Osten byl prostě neuvěřitelný sráč, kdo by to do něj řekl, že. :-D ()

Reklama

Moly 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak takhle ano! Stačilo pár minut a už jsem měla vybráno. Kmen, oblíbené hráče, prudiče. Tvůrci zapracovali a měli tak co nabídnout nejen na straně scénáře, ale i co do castingu. A přísahám, ta scéna, kdy Rupert najde svou harpunu, mne zasáhla víc, než když Tom Hanks přišel v Trosečníkovi o Wilsona./ Závěrečná kmenová rada i Reunion patří k výborným dílům soutěže (kde se finálová dvojice potvrdí jako více než uspokojivá), zvlášť po rozpačitému vývoji série po sloučení. Vítězi/vítězce jsem však fandila již od prvního dílu a ať mi nikdo netvrdí, že se svého vytouženého milionu nedobral/a zaslouženě. Oblíbení hráči: Rupert, Sandra, Christa, Burton. Prudiči: Osten (!), Skinny Ryan, Shawn, Trisha, Michelle. Kontroverzní hráči: Lilly, Jonny, Darrah. A abych nezapomněla, co se Jonnyho týče: Nebyl by zdaleka takovým padouchem, kdyby jeho okolí bylo alespoň malinko prozřetelnější, důslednější a všímavější. Jonny sám to tedy zahrál nejlépe, jak patrně mohl, smůla je na straně jím napálených (včetně Jeffa, co se dá dělat :P). Zajímavé komentáře: Opsha. ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Škoda, že největší frajeři se nedostali dál než za polovinu a krom Rupertovy pravé ruky tam o mega bojovala jen banda mdlých osob, protivných hajzlíků a jedna vychcaná bába na facku..........zajímavé téma, překvapivé zvraty, jeden z největších sympaťáků, jeden z největších záporáků, jedn z největších slabochů a na konci(pro mě) docela uspokojivý vítěz. ()

Opsha 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pirát v batikovaném triku a sukni Rupert, který krade druhému týmu boty. Hláškující manipulátor Jonny Fairplay se svou nezapomenutelnou babičkou. Neúspěšný kmen Morganů, který chytí druhý dech jen díky jednomu špatně skyrtému podrazu. Mamlas Osten, nešťastná skautka Lill. Zakopaný poklad, rabování tábora druhého týmu. Soutěžící v kvádrech, uniformách a lodičkách vysazení do přírody. A jako bonus asi nejlepší zvrat v historii Kdo přežije. Jednoznačně nejlepší řada, kterou bych každému doporučil pro začátek. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (8)

  • Jedná se o jedinou sérii, kdy individuální imunita nebyla ve formě náhrdelníku. Místo něj vítěz vždy obdržel pirátskou šavli s pouzdrem. (Hidan)
  • Jedná se o první sérii, ve které dobrovolně odešel jeden z trosečníků. (LEGACY)

Reklama

Reklama