Reklama

Reklama

Kdo přežije - Gabon

(série)
Dobrodružný / Reality-TV / Soutěžní
USA, 2008

Účinkují:

Jeff Probst (moderátor), Sugar Kiper, Bob Crowley

Obsahy(1)

Tvrdá hra o přežití na africkém kontinentu, kde osmnáct soutěžících doslova bojuje třicet devět dní o přežití, vodu, pití, a nakonec poslední přeživší vyhraje odměnu milión dolarů. (reich)

Recenze (78)

Tom Riddle 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery. Fajnová řada, která je zábavná díky především dokonalé Sugar, mazanému duu tichý Kenny/hlučná Crystal a zábavnému protivovi Randymu. Pochopitelně výsledný dojem trochu mrví vítěz a sem tam ho hodně przní cibulová aliance s odpudivou Corinne, privilegovanou rozmazlenou barbínou, co má plastikové nejen kozy a ksicht, ale i implantáty v zadku, ale co už. Vítěz: 2* - další coattail rider, narozdíl od předchozích to ovšem nebyla záměrná strategie, čili má vůči nim velké mínus. Osobnost ale nepochybně sympatická. Top 20: Jessica Sugar Kiper, Kenny Hoang. Oblíbenci: Crystal Cox, Randy Bailey ()

PanCitron 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hlavním tahákem této řady je definitivně výběr lokace. Pravděpodobně na krásnějším místě se žádná série asi dosud neodehrála (snad Čína by možná mohla trochu konkurovat) a sní spojené originální soutěže. Výběr soutěžících taková klasická směska našli se favoriti, našli se dost nesympatičtí hráči. Z počátku mi se mi v hlavě vytanuly vzpomínky na dosti zlé Thajsko, ale naštěstí se série postupně celkem zvedla a celkově ukázala poměrně slušnou hru Oblíbení hráči: Ace, Ken ()

Reklama

Jerris008 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Možná to není nejlepší série ze všech, ale každopádně jsem se zatím u této pobavila nejvíce a to díky Sugar, Crystal a Randymu. Jinak krásné prostředí, zajímaví lidé. Snad poprvé jsem výhru přála více hráčům. Naštěstí vyhrál jeden z nich. Corrine je neodpornější člověk, kterého jsem kdy v této Realityshow viděla. ()

Laerry 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

SPOILERS BEWARE........Jedna z mých nejoblíbenějších řad nejen díky exteriérům "posledního ráje na Zemi" (slona, co chodí pravidelně na "návštěvy" žádná jiná řada prostě nemá:P), ale především díky pár figurkám, které vyniknou nad neustálými zástupy modelů a modelek, kteří jsou na jedno brdo. Je tu skvělý pan učitel fyziky, Bob (aneb motýlci jsou cool), jehož fake imunity jsou naprosto dokonalé. Zároveň je taky jedním z nejstarších hráčů Survivora vůbec. Zakyslý záporák Randy s nejvyšším IQ z celé party, který nenávidí všechny a všechno - a přitom pracuje jako kameraman na svatbách:D (miluji jeho hlasování pro konečného vítěze: All three of you can kiss my ASS!) . "Olympijská vítězka" Crystal, která jednoduše řečeno ve všem fyzickém naprosto SUCKS:D (aneb nejlepší video sestřich "úspěchů" na reunionu). Ace a jeho debatovaný britiš přízvuk; Corinne - mrcha z povolání, která má radost, když může někoho nasrat. Pařmen Ken, který ne a ne sehnat holku (ale ti termiti skoro zabrali!:) ) no a pak je tu Sugar (velká "hvezda" z Gilmore girls), která krásně pasuje na prototyp blbé blondýnky - ale v reálu je pak nakonec chytřejší než právník z Harvardu, he he. ()

O.Peta 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Není Afrika jako Afrika. Třetí řada Survivora je pro mě doposud jednou z nejslabších a odehrávala se právě v Africe. Tudíž není se co divit, že jsem měl z Gabonu předem obavy. Jenže teď si tvůrci přichystali opravdu nádherný kus Afriky, kde to skutečně žije. Je vidět, že nemusí být zajímavé a krásné (co se přírody týká) jen série odehrávající se na ostrovech a u oceánu. Mimochodem geniálně propracovaná fake imunita (i když bez smysluplného uplatnění, ale pobavila) a přiznávám, že bych na ní taky skočil. To nebyl jen Ozzyho kus klacku. :) Dále jsem taky spokojený s vítězem, proto vysokých 90% ()

Galerie (1)

Zajímavosti (9)

  • Randy se do soutěže hlásil celkem patnáctkrát. (Kulmon)
  • Na konci v jedné z epizod této série se objeví "In memory Alton Desiree". Alton byl členem produkce, který se utopil v září v roce 2008, když připravoval pod vodou zařízení pro tuto show. (Attta)
  • Crystal Cox byla uváděna jako olympijská vítězka z roku 2004 ve štafetě žen v běhu na 4x400 m. Tehdy to platilo, v roce 2012 jí byla medaile odebrána kvůli přiznání dopingu. (Zix.)

Reklama

Reklama