Reklama

Reklama

Kdo přežije - Tocantins

(série)
  • USA Tocantins (více)
Dobrodružný / Reality-TV / Soutěžní
USA, 2009

Účinkují:

Jeff Probst (moderátor), Benjamin Wade

Obsahy(1)

Přechytračit, přelstít a přežít, toto všechno musí udělat soutěžící, aby vyhráli jeden milion dolarů. Ten, kdo nevyhraje imunitu bude vyloučen naopak, kdo získá imunitu bude mít větší šanci dostat se před závěrečnou kmenovou radu a stát se tak posledním přeživším. Poznejte krásy Jižní Ameriky, konkrétně brazilských lesů a plání. Boj o vodu, pití, místo v kmeni, s počasím a hlavně s nebezpečnými predátory to vše uvidíte v sedmnácté řadě Survivor: Tocantins - Brazilian Highlands. (reich)

(více)

Recenze (79)

Lucindajet 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery Jedna z těch lepších řad, strašně moc zajímavých lidí. Zabiják draků coach je za všechny prachy, věčně vykulenej Stephen fakt úsměvnej, (pro mně nepochopitelnej) outsider sympaťačka Sierra, samice Taj, miláček JT a fešáček Brandon. Nevím čím to je ale série ve vnitrozemí mě baví nějak víc. Oblíbenci: Sierra, Taj, Brandon, Spencer ()

fixaman 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Díky Sieře jedna z mých nejoblíbenějších řad Survivoru.. Dragonslayera jsem z hloubi duše nenáviděl a Tysona možná ještě víc.. A tak se s touhle řadou prostě nedalo přestat, byla návyková.. Naprosto neoprávněný vítěz, který za celou řadu v podstatě nijak nehrál, to mi hlava nebere.. Ale jinak jako řada opravdu skvělé ;-) ()

Reklama

LEGACY 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Parádní série, kde jsou nečekaně super lidi, kromě Sandy a (spoiler: ve finále se ukázalo jaký je i Stephan, ale slovy Couche - odpouštím mu ). Od první série jsem fndil Sieře a byl jsem mile překvapen, že se dostalo vcelku z největšího outsidera do vcelku slušného místa. Za to děkuji i Couchovi - takovýho člověka nenajdete v každé sérce. Tato řada se dá říct má všechno, co pravý Survivor má mít - skvělé soutěžící, perfektní soutěže a přírodu, podrazy a dobré odměny. Nedivte se proto tedy, že tato řada mi přirostla k srdci stejně jako třeba má neoblíbenější z Cookových ostrovů. Líbilo se mi to. Vítěz je téže přijatelný. Hodnotím 95% ()

PanCitron 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nečekaně dobrá série. Úvod mi sice přišel relativně slabší, ale náhle po sloučení obou kmenů celá série nabrala spád a všechny nitky hlavních hráčů této série začaly pomalu proplétat až do skvělého finále. Rozhodně série velkých hráčů a skvělých podrazů na další úžasné lokaci. A Coach je kapitola sama pro sebe Nejoblíbenější hráči: Stephen, JT, Tyson ()

heyda 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hodně podceňovaná série! Překrásné prostředí, super odměny, výborný casting a především tři zajímaví soutěžící: roztomilá a emotivní Sierra, nedostižný zemědělec J.T. a šílený potetovaný zabiják draků a filosof Coach. Tato série má jednu z nejdrsnějších obhajob před porotou a vítěz si to skutečně zasloužil. Tocantins patří mezi to nejlepší, co Survivor nabízí, takže doufám, že hodnocení ještě stoupne. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (5)

  • Tamara „Taj“ George je zpěvačka kapely SVW (Sisters with voices) a manželka bývalého hráče NFL Eddieho George. (Zix.)
  • Toto je zatím poslední řada Survivor s 16 hráči. (Hidan)

Reklama

Reklama