Reklama

Reklama

Kdo přežije - Hrdinové proti padouchům

(série)
  • USA Heroes vs. Villains

Obsahy(1)

Hrdinové versus zloduši - přesně takový název nese 20. řada americké reality show Survivor, která se natáčela na samojském ostrově Upolu. Setkáme se zde s dvacítkou soutěžících, které jsme mohli vidět už v předešlých sériích. A jak napovídá titulek, nebudou to jen tak ledajací hráči. O jeden milión dolarů se totiž utkají oblíbení, sympatičtí "trosečníci" proti těm, jejichž pověst není zrovna nejlepší. Kdo zvolí nejlepší strategii, vydrží všech 39 dní a odnese si výhru? (Deco.20)

(více)

Recenze (130)

Jocker94 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

SPOILERY !!!SPOILERY !!!SPOILERY !!! Ještě jsem neviděl budoucí řady, ale doposavad jednoznačně nejlepší řada. Nevím jestli si to Sandra zasloužila, ale z těch tří finalistů mi byla nejsympatičtější. Zajímavé, že vyhrál někdo, kdo v podstatě celou hru balancoval na pokraji obou aliancí (kmenů) a nikdo ho nechtěl plnohodnotně přijmout mezi sebe. Sandra se s touto situací však vypořádala skvěle a využila ji ve svůj prospěch. Russella jsem nesnášel již při jeho účasti v Samoe, ale musím uznat, že hrát opravdu umí a dodává hře šťávu ... i když díky tomuto přístupu asi nikdy nemůže vyhrát. V posledním díle vznesl Russell zajímavý návrh, aby se na závěrečném hlasování podíleli i diváci. To by úplně změnilo tvář hry a bojím se, že negativně. Nicméně by mě zajímalo, jak by to vypadalo. No a rozhodnutí J.T.ho dát symbol Russellovi, to radši nebudu komentovat :-D ()

kajda.l 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Definitivní potvrzení toho jakým způsobem se tato hra má hrát aneb vítězná osoba JE opravdu tou nejlepší z nejlepších a další pádný důkaz, že Survivor je společenskou hrou a ne jakousi dobrodružnou Olympiádou. Něco málo k hráčům - napruzelá Stephanie, opětovně odpudivá Sugar, přehrávající "mafián" Mariano na odpočinku, opravdová mafiánka Parvati se svou dvorní dámou Danielle, zlobr James vypustivší své pravé JÁ, trotl JT potvrdivší status vidláka a jednoho z nejhorších exvítězů, Tyson definitivně teplej, smyslů zbavený psychotik Russell, zamilovaný Coach, manipulovatelná black widow Jerri, wtf Candice, liška podšitá a palička klobouků Sandra, sympatický bojovník z formy Westman, slaboduchá Amanda definitivně dilinou, otravný Rupert, nicotný Randy, snaživá Cirie, párátko "hrát neumim ale bavim" Courtney a nejzbytečnější opakovaná účast ever Colby. ()

Reklama

Rosaviva 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jedna z naprosto nejlepších řad. Už ze začátku jsem rozhodně fandila Villains. Spoiler Dost lituju vítěze, protože jsem to radši přála Parvati. Sandra v podstatě neudělala nic, čím by si zasloužila další milion, teda kromě spálení klobouku Russela. Taky lituju, že Courtney, Stephanie a Cirie byly vyřazeny tak brzo. A ze všeho nejvíc lituju, že se tam znova objevil Boston Rob. Jestli ho uvidim ještě v další řadě, tak už mě z něj snad klepne, ze všech soutěžícíh mě on štve rozhodně nejvíc. ()

PanCitron 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už při seznamu hráčů této řady se dalo čekat, že se bude jednat o velký souboj a oproti první All-stars k němu i došlo. Hlavně (nepřekvapivá) "bitva" o nadvládu v kmeni Villains a jejíž následky zajisté udělali z této série tak fenomenální podívanou. Byla krása sledovat všechny ty až šílené tahy, rozhodnutí a perfektní podrazy a to vše s oblíbenci předchozích řad. Ano někteří šli moc brzo, přesto v takovém množství s tím člověk musí logicky počítat. A vítěz rozhodně zasloužený. O mnoho lépe zahraná hra než předtím, ačkoliv z finálové trojice bych to přál komukoliv. Nejoblíbenější hráči: Russell, Parvati, Sandra, Steph, J.T. ()

Paxxx.cz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tudle soutěž mám fakt rád. To, že je veleúspěšná jenom dokumentuje počet odvysílaných řad. Tato byla speciální kvůli velkému počtu známých tváří z předešlých sérií a taky díky několika nezapomenutelným momentům (především extrémně tupý tah JTho kdy věřil nejpodlejší osobě v historii téhle soutěže...8/10. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (24)

  • Pro Colbyho Donaldsona se jednalo již o třetí soutěžní řadu. Stejně tak pro Parvati Shallow, Stephenie LaGrossa, Cirie Fields, James Clement , Rob Mariano, Amanda Kimmel, Rupert Boneham a Jerri Manthey. (KajusaK)
  • Produkce zvažovala návrat Ozzyho Lustha, Michaela Skupina, Yula Kwona, Terryho Deitze a Rudyho Boesche, který se neobjevil kvůli pokročilému věku. (BLANIK.)
  • Amy O'Hara se měla v této sérii objevit v případě, že by Candice odmítla nabídku na účast. (BLANIK.)

Reklama

Reklama