Reklama

Reklama

Kdo přežije - Ostrov vykoupení

(série)
  • USA Redemption Island
Dobrodružný / Reality-TV / Soutěžní
USA, 2011

Účinkují:

Jeff Probst (moderátor), Rob Mariano, Russell Hantz, Andrea Boehlke

Obsahy(1)

Tvrdá hra o přežití, kde každý doslova bojuje o místo v kmeni. Kdo se nepřizpůsobí, kdo nevyhraje imunitu, ten bude vyloučen.
Hráči poté co je kmen vyloučí nejsou vyřazeni ze hry, nýbrž putují na Ostrov vyhnanství, kde budou mít šanci se v určitý čas a po vyhrání soubojů s ostatními vyřazenými do hry opět vrátit. 
Soutěžící se musí vypořádat nejenom s tvrdými podmínkami na ostrově, ale i s nedostatkem vody a jídla. 39 dní, osmnáct soutěžících a pouze jeden se stane posledním přeživším, který vyhraje jeden milion dolarů.
Poznejte krásy tohoto prostředí: Karibského moře, Tichého oceánu a nakonec Jížní Ameriky. Toto všechno vám přináší dvacátá řada Survivor. (reich)

(více)

Recenze (99)

Crazynka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dle mého názoru jedna z přeceňovaných sérií v této soutěži, hlavně kvůli vítězi. Pro mě velké zklamání, jak vlastně lidi dokážou být omezení a manipulativní. Navíc se zde opakuje spousta soutěží z předchozích řad a málo nápaditosti. Nejoblíbenější hráč Matt. SPOILER : už proto jakým způsobem s ním bylo naloženo v průběhu hry, nemůžu tuto sérii obdivovat. ()

WolfIssen 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Co se týče "Robova kmene", musím fakt uznat jednu věc. Ačkoli jsem doteď Roba nemusel a měl jej jen za šťastného a namachrovného manipulátora, kterému každý povedeně zobal z ruky, dnes uznávám, že je to skvělý hráč jak po fyzické, tak po psychické i sociální stránce. Ten kmen i vítězství patřilo jednoznačně jemu. Skvělá série, v které byly otravné jen zamodlené kecy Mika a Matta. Od bývalého agenta FBI bych čekal lepší a zajímavější hru, než ze sebe dělat šaška a nechat se Robem vláčet až do finálové trojky. Jinak byl můj největší oblíbenec vousatý sympaťák Ralph. Ještě k Russelovi :-) Ten zloun a nejpodlejší hráč, za kterého byl v sérii Samoa a Heroes vs. Villains, už mu nějak přestal vycházet :-) Škoda... ()

Reklama

Deimos 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Obsahuje Spoilery-TV/// Soutěžící 6/10 Děj 6/10 Hudba 8/10 Prostředí 8/10/// PLUS: nápad na Russell vs, Rob, sympatická Andrea, dostatečně dobře hrající Boston Rob MÍNUS: vůbec se mi nelíbil nápad na ostrov Vykoupení, zbytečně moc měnil pravidla hry a hodně zasahoval do dění, které tak nebylo úplně přirozené, Russell je pořád rozporuplná osobnost, fanoušci budou zklamáni že dlouho nevydržel, protože hlavní tahák, tedy souboj s Robem mohl být nadále zajímavý, odpůrci si vychutnají jeho pád, chudák Matt, 2x ho zradili stejní lidé a v jistém momentu stačilo aby ho na svoji stranu přitáhl druhý kmen, ten to neudělal a tak se odporoučel ze hry, přitom by to bylo 6 na 5, takže mohlo být vše jinak, Phillip mě děsně otravoval, přesto nebo právě proto chápu proč si ho tam Rob nechával./// Shrnutí: Jednak jsem čekal od této série víc, ale taky jsem si myslel že všude propíraný zásah a zasahování Jeffa Probsta do pravidel hry nebude tak markantní a viditelné. Bohužel musím souhlasit s odpůrci a konstatovat, že to mojí oblíbenou sérii spíš pohřbívá. Mno uvidíme co bude dál./// Celkem 67%/// ()

Havaj8 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ale joo, tahle sérka se musí ocenit. Odzačátku to bylo Rob vs. Russel, i když ne ve společným kmeni. A tak jako to (bohužel) udělali s Russelem, se to mělo udělat i s Robem, ale na to byli moc hloupí. Russelův odchod me mrzel po tý jeho jízdě, ale sem rád, že nakonec to jeho poslední slovo nebylo definitvní :) Ostrov vykoupení...změna, ale víckrát bych to vidět nechtěl asi...Matt si zasloužil těch 100 klacků od Sprintu za to co dokázal, vydržel neskutečný věci sám. Holky z Robovy aliance měli něco podniknout proti němu, o tom žádná, každý muselo bejt jasný že proti němu neni šance, ale stejně ho nechali bejt, hloupost. A když uz se Boston Rob dostal dokonce, tak si to prostě odargumentuje tak, aby vyhrál. Tu sérii si naprosto povodil a zasloužil si vyhrát po 4 sezonách. Milion urvala jak Amber díky němu, tak teď už i on na vlastní triko. Kdoví jestli se někdy i on vrátí... ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jedna z povedenějších sérií. Díky debilitě hráčů mohl Rob rozjet nefalšovanou mafiánskou hru na loutkáře, která mu obohatila rodinný rozpočet. Co lze vytknout je snad pouze to, že bylo dopředu známo kdo kdy vypadne. Nový prvek ostrov vykoupení byla abolutní píčovina. Moc mě potěšil negroidní federální agent Philip, který jediný zajišťoval nějakou zábavu. Zajišťoval ji pouze tím, že svoji černou prdel povyšoval nad všechny prdele ostatní. Každopádně byl fajn prvkem. Něco jako byl Coach v dřívějších řadách. Celkově to budou slabší 3*. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (12)

  • Rob Mariano se stal prvním a ještě do 27. série pořadu jediným hráčem, který se objevil v pořadu celkem 4krát. (AlohaAnty)
  • Natalie Tenerelli se ve svých devatenácti letech stala nejmladší účastnicí soutěže všech dob. (Stanley619)
  • V této řadě bylo poprvé zavedeno pravidlo, že ten, kdo z vlastní vůle opustí soutěž bez nutnosti vyvolané zdravotními potížemi, nemusí skončit v porotě. Byla to reakce na předchozí řadu Kdo přežije: Nikaragua (od r. 2010), kdy si diváci stěžovaly na účast hráček NaOnka Mixon, Kelly Shinn v porotě poté, co hru vzdaly. (BLANIK.)

Reklama

Reklama